Annonce
Aarhus

32 p-automater flyttes fra midtbyen: Se hvor du så skal finde dem

Flere og flere borgere bruger mobilapps, når de parkerer i midtbyen. Derfor bliver 32 p-automater nu flyttet. Arkivfoto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix
I efteråret vil der være en kampagne på gadeplan, hvor borgere vil blive vejledt i brugen af de forskellige mobilapps.
Annonce

AARHUS: Bilister i midtbyen må indstille sig på at skulle gå lidt længere, hvis de benytter p-automater ved parkering i midtbyen.

I løbet af den kommende tid vil der blive fjernet 32 p-automater fra midtbyen, som i stedet bliver placeret i de beboerkvarterer, der i løbet af 2020 får beboerparkering og betalingsparkering.

- P-automaterne bliver brugt mindre og mindre, i takt med at folk får øjnene op for fordelen ved at bruge en mobilapp til betalingen. Der skal dog selvfølgelig stadig være mulighed for at betale ved en automat, og derfor fordeler vi de eksisterende til de nye betalingsområder. På den måde undgår vi en stor udgift til indkøb af nye automater, siger afdelingsleder i Teknik og Miljø, Joshua Krogager, i en pressemeddelelse.

Til gengæld vil borgerne blive vejledt bedre i at bruge mobilapps i stedet.


P-automaterne bliver brugt mindre og mindre, i takt med at folk får øjnene op for fordelen ved at bruge en mobilapp til betalingen.

Afdelingsleder i Teknik og Miljø


I efteråret vil der komme en kampagne på gadeplan, hvor borgere vil blive vejledt i brugen af de forskellige mobilapps. Hvis altså vejledningerne i forbindelse med covid 19-situationen tillader det.

Annonce

Se kort over p-automaternes nye placeringer på Frederiksbjerg, Midtbyen og Langenæs herunder:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Transplantationsrekord i Skejby trods covid: - Det er risikoen værd

Annonce