Annonce
112

34-årig overfaldt 16-årig og skubbede til betjente

Det var her - på stationen i Kolind - at den 34-årige slog den 16-årige, som derfor fik tilkaldt politiet. Foto: Google Streetview
Torsdag aften endte i en anholdelse og flere sigtelser for en 34-årig mand fra Kolind.

KOLIND: En 34-årig mand blev torsdag aften sigtet for to tilfælde af vold - en gang mod en 16-årig dreng og i anden omgang mod politiet.

Den 16-åriges veninde havde ringet til politiet kort efter klokken 20 og fortalte, at de var blevet antastet af en mand, som havde beskyldt dem for at lave hærværk på letbanestationen i Kolind. Det havde den 16-årige nægtet, og så havde manden slået ham to gange i ansigtet med knyttet hånd. Sammen med et par andre vidner beskrev hun gerningsmanden for politiet, og ud fra deres beskrivelse havde betjentene en idé om, hvem manden kunne være og kørte hen til hans bopæl.

100 meter fra bopælen fandt de den 34-årige, som passede til vidnernes beskrivelse. Han opholdt sig på et pizzeria, så de bad ham om at følge med udenfor, hvilket han gjorde. Her spyttede den 34-årige på jorden foran betjentene, og det bad de ham om at lade være med. Den instruks blev han tilsyneladende vred over, i hvert fald begyndte han at true betjentene og skubbede den ene betjent i brystet.

Den 34-årige blev derfor anholdt og sigtet for både vold og vold mod politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Liveblog: Midtjyderne virker stadig rystede over AGF chokstart i anden halvleg

Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus For abonnenter

Tøfting går til Herning: Men Gå-Petersen gik fra Aarhus til Paris og tilbage igen med to øl og en serveringsbakke

Annonce