Annonce
Alarm 112

35-årig fører kørte over for rødt lys og uden lys på motorcyklen i høj fart

Østjyllands Politi jagtede en motorcyklist, der kom kørende ad Silkeborgvej i høj fart uden lys på motorcyklen. Genrefoto: Johan Gadegaard

AARHUS: En patrulje måtte træde på speederen, da de natten til tirsdag opdagede en motorcyklist ved Silkeborgvej i Åbyhøj. Føreren kom kørende uden lys og fortsatte over for rødt i et kryds, og selvom politiet satte blinkene i gang, så stoppede han ikke.

På Carl Blochs Gade kørte han op på cykelstien og gennem nogle bomme for at undgå politiet, men kort efter var han ude på vejen igen, og da politiet var tæt på ham, ramte han i sidespejlet og væltede med motorcyklen.

Føreren forsøgte hurtigt at komme på benene og stikke af, men blev standset af politiet. Han var dog ikke videre interesseret i at komme med, og gjorde kraftig modstand under anholdelsen.

Den 35-årige motorcyklist virkede påvirket af alkohol eller stoffer, og det viste sig, at motorcyklen var afmeldt, at den 35-årige frakendt kørekortet, skriver Østjyllands Politi i tirsdagens døgnrapport.

Manden endte med at blive sigtet for sprit- og narkokørsel, kørsel uden førerret, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for en række færdselsforseelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

På mandag kan man igen købe billet til en AFG-kamp

Annonce