Annonce
112

38-årig kørte hasarderet og forårsagede to uheld på motorvejen: 20-årig og 21-årig kørt i autoværnet

De tre bilister var alle på vej frem mod rundkørslen mod Brabrand, men det gik tilsyneladende for langsomt for den 38-årige. Foto: Google Streetview
En 20-årig mand og en 21-årig kvinde blev kørt af vejen, da en 38-årig mand besluttede sig for at overhale dem.

BRABRAND: En 38-årig mand var søndag morgen skyld i, at to af hans medtrafikanter kørte galt på Rute 15, Herningmotorvejen.

Den 38-årige kom kørende frem mod rundkørslen ved Logistikparken og Edwin Rahrs Vej, og i høj fart overhalede han to andre biler, som blev kørt af henholdsvis en 20-årig mand og en 21-årig kvinde. Den 38-årige kørte først ind i den 21-åriges bil og bagefter den 20-åriges, så begge biler kørte ind i autoværnet.

Både den 38-årige mand og den 20-årige mand blev tilset i ambulancer på stedet og efterfølgende kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse og observation. Ingen af dem var dog umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Den 38-årige mand blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved ikke at have tilpasset fart og afstand til andre trafikanter, for overtrædelse af registreringsloven ved at have kørt i en uindregistreret bil, for kørsel i frakendelsestiden og for narkobesiddelse. Han er desuden mistænkt for at have kørt i narkopåvirket tilstand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kloge ord om vanddragen: Vent med at flytte den

Vanddragen synger nu på sidste vers på Store Torv, efter at Aarhus Byråd onsdag besluttede, at den skal fjernes fra torvet og formentlig erstattes med noget andet kunst på stedet. Tilsyneladende har beslutningen bred opbakning i befolkningen - på en afstemning på stiften.dk forleden stemte 60 procent af deltagerne for, at den skal væk. Så det giver ikke nogen mening at diskutere længere, om den skal blive stående eller ej. Den sag er afgjort. Til gengæld giver det masser af mening at se fremad og diskutere, hvad der skal ske med torvet, når 'Torvenes Brøndsløjfe', som Vanddragen rettelig hedder, er væk. Den diskussion startede så småt på byrådsmødet, hvor et par klarsynede politikere hævede stemmen. SF's Jan Ravn Christensen manede til besindighed og advarede mod, at Vanddragen bliver fjernet over hals og hoved og efterlader et stort hul i torvets belægning, som derefter skal repareres for igen at blive brudt op, når en ny udsmykning er klar. Dér har han en vigtig pointe. Det vil være spild af penge at fjerne Vanddragen, før noget nyt er klar. DF's Knud N. Mathiesen har også en pointe i, at det er uværdigt og uhensigtsmæssigt at gemme dragen væk i et depot. Så han slår til lyd for, at der med det samme findes en ny placering, hvor kunstværket spiller bedre sammen med omgivelserne, end det var tilfældet på Store Torv. Og at private bygherrer kunne tænkes at ville sponsorere en flytning til et nyt område, hvor de har gang i noget byggeri, er vel heller ikke utænkeligt. Så lad os følge deres gode råd og få gang i en proces, som både handler om at give Store Torv en indretning og noget kunst eller udsmykning, som kan give mere liv på torvet, samt finder et nyt og bedre sted til Vanddragen. Lad os straks komme i gang med at diskutere det. Knud N. Mathiesen nævner selv Aarhus Ø, som et oplagt sted til Vanddragen, men ville det ikke bare blive samme historie dér, som det var på Store Torv: at vinden spreder vandet ud over et større område. Måske et kommende torv eller grønt område på Godsbane-området ville være mere velegnet?

Danmark For abonnenter

Offer for mishandling i sms: 'Hey, far! Jeg har brug for din hjælp nu'

Annonce