x
Annonce
112

38-årig kørte hasarderet og forårsagede to uheld på motorvejen: 20-årig og 21-årig kørt i autoværnet

De tre bilister var alle på vej frem mod rundkørslen mod Brabrand, men det gik tilsyneladende for langsomt for den 38-årige. Foto: Google Streetview
En 20-årig mand og en 21-årig kvinde blev kørt af vejen, da en 38-årig mand besluttede sig for at overhale dem.

BRABRAND: En 38-årig mand var søndag morgen skyld i, at to af hans medtrafikanter kørte galt på Rute 15, Herningmotorvejen.

Den 38-årige kom kørende frem mod rundkørslen ved Logistikparken og Edwin Rahrs Vej, og i høj fart overhalede han to andre biler, som blev kørt af henholdsvis en 20-årig mand og en 21-årig kvinde. Den 38-årige kørte først ind i den 21-åriges bil og bagefter den 20-åriges, så begge biler kørte ind i autoværnet.

Både den 38-årige mand og den 20-årige mand blev tilset i ambulancer på stedet og efterfølgende kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse og observation. Ingen af dem var dog umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Den 38-årige mand blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved ikke at have tilpasset fart og afstand til andre trafikanter, for overtrædelse af registreringsloven ved at have kørt i en uindregistreret bil, for kørsel i frakendelsestiden og for narkobesiddelse. Han er desuden mistænkt for at have kørt i narkopåvirket tilstand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Derfor lukkede vi genbrugspladserne

De seneste dage er bil efter bil trillet ind på de fem genbrugspladser i Odder og Skanderborg kommuner efter tre ugers coronalukning. Det er en fornøjelse at opleve den gode stemning på pladserne. Vi har set frem til at servicere kunderne igen. Stemningen har været intakt, til trods for at der ved enkelte pladser har været ganske lang kø i visse tidsrum. Der har også været bred opbakning til vores særlige retningslinjer i forbindelse med genåbningen. Tak for det. Det har gjort det trygt for både medarbejdere og kunder at færdes på genbrugspladserne. At Renosyds service betyder meget for mange, har været særlig tydeligt i den seneste tid, hvor vi har fået mange spørgsmål. Blandt andet om, hvornår vi igen kan hente pap og papir. Den service har vi nu genoptaget. Storskrald igangsætter vi efter påske. Og genbrugspladserne i Ry, Hørning og Galten-Skovby holder ekstraordinært åbent i helligdagene for at mindske smittespredning. Se åbningstiderne for påskeugen på Renosyds hjemmeside. I lukkeugerne kørte Facebook-tråde og andre offentlige debatter med mange spørgsmål og stor undren over, at Renosyd havde valgt at lukke genbrugspladserne for privatkunderne. Borgernes sikkerhed er vores højeste prioritet. Det står ikke til diskussion, at myndighedernes anvisninger er grundstenen i det samfundsansvar, vi har. Ikke mindst, når det drejer sig om at bremse spredning af coronavirus. Alle medarbejdere i den offentlige sektor blev sendt hjem midt i marts, bortset fra de områder, der blev kategoriseret som kritiske funktioner. Den kategori omfattede ikke privatkunders adgang til genbrugspladserne. Derfor lukkede vi ned og måtte indskrænke vores service. Sidst i marts lød meldingen fra regeringen: ”Offentligt ansatte, der arbejder udendørs og ikke indebærer nævneværdig menneskelig kontakt, kan arbejde som normalt”. Kort tid efter kunne vi atter slå portene op til vores fem genbrugspladser og tage imod alt det affald, der var opbevaret på matriklerne i lukkeugerne. Det er vi rigtig glade for. Men som statsministeren understreger, er Danmark stadig i en alvorlig situation, hvor samfundssind er vejen tilbage til den hverdag, vi kender. Lad os med to meters afstand stå sammen om at komme igennem denne krise ved fortsat at følge myndighedernes retningslinjer. Også på genbrugspladsen. Borgerne i Skanderborg og Odder har de seneste dage vist, at vi er rigtig godt på vej.

Annonce