Annonce
Aarhus

39-årig kørte ind i anden bil: Kørte væk og efterlod sin kone og søn

Da politiet kom frem til krydset i Stavtrup, var bilisten forsvundet. Hans hustru og søn sad i en taxa - på vej væk fra sammenstødet. Foto: Scanpix
Manden viste sig at være uden kørekort og havde heller ikke indregistreret sin bil.
Annonce

STAVTRUP: En 39-årig mand, der bragede ind i en anden bil i Stavtrup, satte sin kone og sit barn af bilen - og forlod så færdselsuheldet.

Sammenstødet skete tirsdag morgen klokken 06.29 i krydset mellem Alleen og Storskovvej. Da en patrulje kom til stedet fandt den kun den ene af bilerne, der var involveret i uheldet, skriver Østjyllands Politis døgnrapport.

Vidner på stedet forklarede, at en sølvgrå bil på Alleen havde slingret voldsomt over midterlinjen, hvorefter den ramte en modkørende bil, der blev ført af en 60-årig mandlig bilist. Den sølvgrå bil var kort efter uheldet kørt fra stedet, men havde først sat en kvinde og et barn af. De sad i en i en taxa på stedet, da politiet nåede frem.

Kvinden kunne bekræfte, at de havde været i den sølvgrå bil, som blev ført af en 39-årig mandlig bilist, der var kvindens mand. Manden havde først ikke villet standse, men da hun insisterede, havde han sat hende og sønnen af og var derefter kørt fra stedet, lyder forklaringen.

Patruljen fandt den 39-årige samt dennes bil med synlige skader på hans bopæl. Det viste sig, at hverken bilen eller den 39-årige burde have været på vejene. Den 39-årige mand blev sigtet for at have kørt fra et færdselsuheld, for at overskride rette placering på vejen, for kørsel uden førerret, for at køre et ikke-registreret køretøj, for uberettiget brug af nummerplader og for manglende forsikring på bilen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce