Annoncørbetalt indhold

4 bud på hyggelige efterårsaktiviteter du kan give dig i kast med

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med overgangen til september, sagde vi atter farvel til sommeren, der som altid blev afløst af efteråret og en række noget mildere vejrforhold. Spørgsmålet mange her stiller sig, er hvad de nu skal bruge deres fritid til, når vejret ikke altid er til strand og bålhygge i haver og parker. Vi giver dog herunder 4 gode bud på, hvad du kan bruge dine efterårsmåneder på, uanset om du er til hygge indendørs eller udendørs.

Meget godt sport i TV´et

Annonce

Det har været en formidabelt sports-sommer med både OL, EM og Tour De France på sendefladen. Vanen tro er slutningen på sommeren dog også ensbetydende med, at nye sæsoner i diverse sportsturneringer sparkes i gang. Turneringer og kampe som ofte bliver streamet og sendt på fjernsynet, og hvor de er meget god underholdning at hente for de sportsinteresserede. Er sporten ikke spændende nok i sig selv, kan du dertil overveje at oddse på kampene, for at tilføje dem den ekstra spænding. Flere bettingfirmaer står allerede nu klar til at give dig et startbonus på dine første spil. Blandt andet kan du få din Tipwin bonus her.

Vinterbader

Vinterbadesæsonen starter for mange allerede i oktober måned, når temperaturen nærmer sig de 10 grader. De seneste år har antallet af vinterbadere eksploderet, hvor mange får et kick i hverdagen, ved at hoppe i det kølige vand et par gange om ugen. Vinterbadning opleves i dag blandt flere som en afhængighed, som modsat mange andre afhængigheder er sundt, da det styrker kroppen og giver dig energi i hverdagen. Er du ikke allerede hoppet med på bølgen, bør du overveje det.

Tilmeld dig en idræt

Sport og idræt er ikke kun godt for sundheden, men også for det sociale. Når du melder dig ind i en idrætsforening hvad end det er en løbeklub, et fodboldhold eller et seniorhold i petanque, gør du meget godt for dig selv. Selvom mange føler at de har svært ved at finde tid og overskud i hverdagen til at dyrke motion, oplever mange dog, at de gennem idrætten opbygger en større energi og overskud i hverdagen, hvilket gør sport, idræt og foreningsliv til et investering i din hverdag.

Genfind glæden ved at læse

De fleste kan egentlig godt lide at læse, også selvom mange ikke får det gjort i hverdagen, hvor meget andet fylder - herunder familie og arbejde. I takt med at aftenerne og natten bliver længere, og du opholder dig mere tid i sofaen end udenfor, er det dog oplagt at låne en bog at fordybe sig i. Det gode ved bøger er, at mange bøger er nemme at gå til og fra, det ikke kræver at du bliver siddende i en til halvanden time som foran fjernsynet, for at få slutningen med. En bog kan du gå til og fra som det passer dig, hvor du helt selv bestemmer i hvilket tempo du læser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.