Annonce
Mærk Aarhus

4 nye butikker du skal opleve

Foto: Mærk Aarhus
Black Friday er en oplagt mulighed for at gå på opdagelse blandt nogle af byens nye butikker

Søstrene Grene

Verdens største Søstrene Grene butik åbnede tidligere på året i Aarhus. Butikken har slået dørene op på Skt. Clemens Bro, hvor kunderne nu kan gå på opdagelse blandt de intet mindre end 645 kvadratmeter. Her er et stort udvalg af boliginteriør, små møbler, køkkentilbehør, hobbyartikler og meget andet. Butikken på Skt. Clemens Bro er dog kun midlertidig og forventes at være åben i omkring et år. I mellemtiden renoverer man den oprindelige butik på Strøget, hvor den allerførste Søstrene Grene butik åbnede i 1973. Så det er nu, du har chancen for at opleve butikken, mens den fortsat er verdens største.

Otaku Store

Aarhus Ø har fået sit første shopping-univers. Nemlig Otaku Store, som er et unikt butikskoncept, hvor forskellige brands og designere lejer sig ind på butikkens hylder. Du kan shoppe alt lige fra hudprodukter, tøj, boliginteriør og meget mere. Tanken er, at der skal være løbende udskiftning i vareudvalget, så kunderne får øjnene op for nye produkter. Butikken breder sig over 500 kvadratmeter i hele stueetagen på et af Pakhusene. I den ene ende er surdejsbageren David Breadhead flyttet ind, mens Vinpusheren fra Højbjerg holder til i den anden ende. Der er med andre ord rig mulighed for at købe en unik julegave og samtidig få en god bid brød eller et godt glas vin.

DitUr

Kunne du godt bruge et nyt flot ur? Eller kunne et ur måske være en oplagt julegave til en, du holder af? DitUr sælger flotte ure til tilgængelige priser, så det er muligt at have ure til flere forskellige lejligheder. Virksomheden drives af to tvillingebrødre, som hidtil udelukkende har solgt ure fra deres lager og showroom i Hasselager. Men nu har DitUr, som også er kendt fra Løvens Hule, åbnet en fysisk butik på Store Torv i Aarhus. I butikken kan du få en anderledes oplevelse med blandt andet lounge og kaffeservering, som giver lidt ekstra krydderi til dit næste urkøb.

Brainchild

I marts åbnede designvirksomheden Brainchild en ny butik i Æggepakkeriet ved Godsbanen. I butikken kan du opleve et univers med plakater, træfigurer og andet boligtilbehør. Motiverne på plakaterne består blandt andet af de danske designklassikkere Ægget, Koglen, Svanen, Myren og Bamsen. Plakaterne fås i flere forskellige stilarter, baggrundsfarver og størrelser. Brainchild har også nyfortolket de velkendte møbelklassikere Ægget og Svanen som træfigurer, der begge er dekorative i boligindretningen.

Aarhus For abonnenter

Fremtidens tog kræver kæmpe ombygning af Aarhus H, og den kommer til at støje: Nu er sidste chance for at klage

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

AGF

AGF-året der gik: Her er seks nedslag fra de mest opsigtsvækkende kampe

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Er dette spisested virkelig bedre end Frederikshøj?

Aarhus

Coronasmitten viger ikke en tomme i Aarhus: De seneste par døgn er smittetallene frosset fast

Navne

Fra retsmediciner til lokalpolitiker: Kate Runge har altid kæmpet for byens svageste

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Aarhus For abonnenter

Ældreplejen i Aarhus til årsprøve: Rådmanden er overordnet tilfreds - ældrerådet ser plads til forbedringer

Aarhus

Casablanca-familie åbner ny restaurant: Nordisk og fransk køkken i tidligere direktørbolig

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Alarm 112

Sommerhus opslugt af flammer: - Det har været fuldstændig overtændt

Erhverv For abonnenter

Sikkerhedsbrud hos Nets: Sven fik brev med nøglekort til en ukendt kvinde

Kultur

The Julekalender vender hjem: Nu kan du puste grise op på det samme toilet, som Oluf sad på for 30 år siden