Annonce
Alarm 112

Golfspiller fandt sine stjålne køller i annonce i Den Blå Avis

En 40-årig mand fra Mørke opdagede, at hans stjålne golfkøller var sat til salg i Den Blå Avis. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen
Annonce

MØRKE: Onsdag blev Østjyllands Politi kontaktet af en 40-årig mand fra Mørke.

Han havde fået sig et mindre chok, da han opdagede, at hans stjålne golfkøller var sat til salg på Den Blå Avis.

Manden havde fået køllerne stjålet under et indbrud 3. december 2020, men kunne nu se, at de var sat til salg.

Manden kunne genkende sine golfkøller ud fra nogle særlige kendetegn og havde selv taget kontakt til sælgeren og havde fundet frem til adressen. Det viste sig, at han vidste hvem kvinden var, hvilket han også havde konfronteret hende med, ligesom han havde oplyst hende om, at han havde meldt hende til politiet.

Sent onsdag kørte en politipatrulje ud til den pågældende adresse, som manden havde oplyst dem. Det var dog en anden beboer og ikke kvinden selv, der åbnede døren, ligesom betjentene heller ikke kunne finde golfkøllerne, da de ransagede boligen.

Politiet fik efterfølgende kontakt til sælgeren over telefonen. Den 32-årige kvinde fik at vide, at hun var sigtet for hæleri ved at have været i besiddelse af de stjålne golfkøller. Kvinden nægtede dog at have været i besiddelse af nogen golfkøller, og forklarede det med, at hendes identitet var blevet misbrugt til at oprette en annonce på DBA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Århusianske løbere smadrede personlige rekorder og EM-krav i historisk løb: Dansk atletik har aldrig stået i denne situation før

Aarhus

Fredagens coronatal: Laveste antal nye smittede i tre måneder i Aarhus

Annonce