Annonce
Aarhus

40-årig skudt to gange i Hadsten: 45-årig mand anholdt i Tranbjerg

Under en større aktion anholdt politiet lørdag en mand i Tranbjerg. Foto: Flemming Krogh

Politiet anholdt under en større aktion i Tranbjerg en mand, som var involveret i et skyderi i Hadsten

TRANBJERG: En 45-årig mand blev tidligt lørdag eftermiddag anholdt ved Tranbjerg under en større aktion, fortæller Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Klokken 13.16 blev den 45-årige stoppet i sin bil, efter at han var stukket af fra politiet. Han var stukket af fra en adresse i Hadsten, hvor han havde skudt en bekendt, en 40-årig mand, to gange og slået den 40-åriges nabo med våbnet efterfølgende.

Den 40-årige, der blev ramt af skuddene, blev efter skyderiet kørt til Aarhus Universitetshospital for at blive behandlet, men han er ifølge Østjyllands Politi udenfor livsfare. Naboen er ligeledes kørt til behandling på skadestuen.

Parterne kender hinanden, og politiet er i øjeblikket i færd med at undersøge, hvad der er gået forud for skyderiet, og hvad motivet kan være. Da efterforskningen fortsat er i gang, har Østjyllands Politi for nuværende ikke yderligere oplysninger om sagen.

Annonce
Under en større aktion anholdt politiet lørdag en mand i Tranbjerg. Foto: Flemming Krogh
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce