Annonce
forside

41-årig fængslet: Stjal parfume og køkkenmaskiner for 30.000

Indtil videre har flere tilsyneladende haft besøg af den 41-årige, der er kendt af politiet i forvejen. Modelfoto

En 41-årig mand blev torsdag morgen varetægtsfængslet i fire uger, efter at han havde meldt sig selv i forbindelse med to indbrud i århusianske virksomheder.

Annonce

AARHUS: En 41-årig mand blev torsdag morgen varetægtsfængslet ved Retten i Aarhus, tiltalt for at have begået to virksomhedsindbrud i henholdsvis Aarhus C og Lystrup.

Manden er kendt af politiet fra andre indbrud og tyverier, og efter at have været i telefonisk kontakt med politiet, meldte han sig selv onsdag aften. Denne gang var der altså tale om to konkrete indbrud.

Det første begik manden 3. juni om morgenen, hvor han brød ind hos en virksomhed i Inge Lehmanns Gade og stjal køkkenmaskiner for omkring 20.000 kroner. 11. august var han så spil igen. Denne gang i Lystrup, hvor en virksomhed på Møgelhøj havde besøg af ham. Her stjal han parfume for omkring 10.000 kroner.

Begge virksomheder har videoovervågning på stedet, og da politiet fik set videoerne igennem, genkendte de den 41-årige.

Da manden allerede har flere domme bag sig, og faktisk også har en verserende sag kørende, anmodede anklagemyndigheden retten om at den 41-årige mand blev varetægtsfængslet. Den idé var retten altså med på. Manden nægtede i retten at have brudt ind, men erkendte selve tyverierne. Han kærede ikke varetægtsfængslingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce