Annonce
Aarhus

42-årig i retten for tyveri: Fire rumænske mænd stjal mobiltelefoner på Åboulevarden

De fire mænd blev anholdt på et diskotek på Åboulevarden. Foto: Kim Haugaard
Fire mænd blev natten til lørdag sigtet for tyveri af fire mobiltelefoner - en af dem kan blive sendt hjem til Rumænien.
Annonce

AARHUS: En 42-årig mand fra Rumænien bliver mandag eftermiddag fremstillet i Retten i Aarhus med henblik på, at han skal sendes tilbage til hjemlandet.

Natten til lørdag blev han sammen med tre andre mænd - ligeledes fra Rumænien - sigtet for tyveri, da en patrulje fra Østjyllands Politi fandt fire forskellige mobiltelefoner på dem - som altså vel og mærke ikke var deres egne.

Patruljen blev kontaktet af en 25-årig kvinde klokken 2.35 natten til lørdag, fordi hun på dansegulvet på diskotek LouLou havde mærket en hånd række ned i hendes håndtaske og stjæle hendes telefon, uden at hun dog nåede at se, hvem der stjal den.

Da politiet kom ind på diskoteket, fik de fire mænd pludselig travlt med at komme ud, men blev tilbageholdt af dørmændene, indtil betjentene kunne nå hen til dem. Her fandt betjentene altså fire mobiltelefoner, som tilhører fire forskellige kvinder på diskoteket.

Den 42-årige er den eneste af de fire mænd, der bliver fremstillet med henblik på hjemsendelse, fordi han ikke har opholdstilladelse. De tre andre, som er henholdsvis 23, 25 og 29 år, bliver 'kun' sigtet for tyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce