Nu tælles der ned til århusiansk kæmpekonference

Ambitionen er, at kreativitetskonferencen Creativity World Forum skal sætte sig varige aftryk i Aarhus, forklarer de tre arrangører (fra venstre) Martin Thim, Alice Holmberg og Adrian Fey. Foto: Jens Thaysen.

Nu tælles der ned til århusiansk kæmpekonference

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omkring 2000 gæster ventes til byen, når Aarhus om et år er vært for konferencen Creativity World Forum. Nedtællingen begyndte onsdag i byens kreative boble, Dome of Visions.

Aarhus: Et sted mellem 2000 og 2500 gæster fra ind- og udland ventes til Aarhus om et år, når konferencen Creativity World Forum gæster byen.

Arrangementet er så stort, at arrangørerne allerede onsdag eftermiddag 30. november 2016 - et år før startskuddet går - begyndte nedtællingen. Det skete i byens nye, "kreative boble", Dome of Visions.

Og nej, vi kan ikke i detaljer fortælle, hvad konferencen går ud på, for vi ved det ikke. Spørgsmålet er, om der på nuværende tidspunkt overhovedet er nogen, der ved det.

I de pressemeddelelser, redaktionen har fået, tales der om, at Creativity World Forum er et "verdensomspændende samlingspunkt for kreative hoveder, fantastiske ideer og innovative løsninger, der har til formål at sætte gang i en bedre fremtid."

Jo, jo. Det fremgår også, at både Musikhuset, Dokk1 og Godsbanen skal involveres. Men ellers kan man mene, at det hele lyder lidt "fluffy".

Creative World Forum
Creative World Forum er en årligt tilbagevendende begivenhed.I 2017 holdes konferencen for første gang i Danmark.

Aarhus bliver vært i sin egenskab af europæisk kulturhovedstad.

Ifølge arrangørerne er konferencen for "klodens mest kreative og innovative hoveder".

En række foredrag bliver konferencens omdrejningspunkt. De skal blandt andet foregå i Musikhuset, på Dokk1 og på Godsbanen.

En af hovedtalerne bliver designguruen Stefan Sagmeister. 

Konferencen holdes 1. og 2. november 2017.

Aftryk på Aarhus

Men det er det sådan set ikke, forklarer en af arrangørerne, Alice Holmberg, House of Holmberg. Hun oplyser, at den store begivenhed ikke mindst er en stor netværkskonference, hvor kreative hoveder bytter ideer og visioner og lærer hinanden at kende. På den måde adskiller Creativity World Forum sig ikke fra så mange andre konferencer.

Alice Holmberg tilføjer, at konferencen satser på at kunne sætte et mere varigt aftryk på Aarhus.

- Den slags store konferencer kan foregå i en by næsten uden at afsætte sig spor. Det ønsker vi ikke. Vi vil gerne have, at Aarhus bagefter kan mærke, at Creativity World Forum har været her, og det er derfor, at vi begynder nedtællingen allerede nu. Vi vil gerne have, at folk fra regionens kreative erhverv, embedsmænd og forskere allerede nu mødes - med henblik på at skrabe en tradition, siger Alice Holmberg og fortsætter:

- Har man et lille firma, og kan man godt tænke sig lidt international slagkraft, er her muligheden for at få sat det, man går og laver, i et internationalt perspektiv. Og så håber vi som sagt, at møderne vil fortsætte efter, at Creativity World Forum har været på besøg.

Nu tælles der ned til århusiansk kæmpekonference

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce