Årets julegave?


Årets julegave?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Lige nu lægger fædre, mødre, bedsteforældre, onkler, tanter og søskende hovederne i blød for at finde den perfekte julegave til de små søde og forventningsfulde børn. Det er børn, der har det meste. Langt de fleste mangler hverken mad eller møbler, tøj eller legetøj for den sags skyld.

Men fortvivl ej, løsningen er et spil! Ikke et computerspil eller en ny læringsapp, men et godt gammeldags spil.

Ludo, skak, klodsmajor, kalaha, matador, kinaskak eller et sæt spillekort kunne være gode bud. Men der er utallige gode spil at vælge imellem. Men husk at købe et, du selv gider spille - mange gange. For du skal spille med børnene. Det er en gave, ikke bare til dem, men også til dig, der på den måde får en fantastisk mulighed for at bruge timer sammen med dem.

Skolelærerne har i årevis opfordret forældre til at læse for og med deres børn 20 minutter om dagen, og det er en super idé. Men skolepædagogerne kunne passende anbefale, at man oveni læsningen, dagligt spiller et spil med sit barn.

Når børn spiller, oplever de at være sammen om noget. De tæller, i nogle spil læser de, de lærer at tænke strategisk, vente på tur, de træner deres behovsudsættelse, og måske vigtigst af alt kan de øve sig på at blive en god taber og en god vinder. Det er altsammen evner, der giver et godt grundlag for at gå i skole og for at klare sig i livet i al almindelighed. Robusthed kan man også kalde det, og det er jo ret moderne.

Altså: Lad årets julegave være et spil til det søde barn. Tro mig, det kommer du ikke til at fortryde.

Årets julegave?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce