Markant strøg-bygning ombygges til 27 luksuslejligheder

Regina-bygningen på Strøget bliver nu omdannet til 27 luksuslejligheder. Visualisering: Årstiderne Arkitekter

Markant strøg-bygning ombygges til 27 luksuslejligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den kendte Regina-bygning i krydset Søndergade/Sønder Allé skal bygges om fra førstesalen og opefter. Erhvervslejemålene skal laves om til 27 luksuslejligheder.

AARHUS: 96 fylder den i år. Den kendte og elskede Regina-bygning på Strøget i Aarhus. Den hvor der i den ene ende er Kaufmann og i den anden er en blomsterhandler, der råber: TREEE BUNDTER ROSER 20 KRONER!

Alt det forbliver uforandret, men fra første salen og opefter sker der ting og sager i den gamle bygning.

De nuværende erhvervslejemål skal bygges om til 27 luksuslejligheder.

- Boligmarkedet i Aarhus går rigtigt stærkt lige nu og efterspørgslen er stor, og en lækker lejlighed midt i byens hjerte i en historisk og elsket bygning kan ikke undgå at blive eftertragtet, siger direktør i Cj Group Aarhus, Knud-Rik Kjær.

Han tilføjer, at herretøjsbutikken Kaufmann, der har haft adresse i stueetagen siden opførelsen i 1921, ikke vil blive berørt.

Regina-bygningen
  • 27 lejligheder i størrelsen fra 76 til 142 m2.
  • Projektet er tegnet af Årstiderne Arkitekter, og Tri-Consult A/S er rådgivende ingeniør.

Entreprenørfirmaet Cj Group Aarhus A/S er totalentreprenør på projektet, mens Capital Investment står bag ombygningen, som ventes at være færdig i foråret 2018.

Regina-bygningen har i sin 96 års historie blandt andet rummet biograf med 939 sæder, et hotel, en restaurant samt siden 1984 en arkade.

I 2015 købte Capital Investment Reginabygningen af murermester Hans Lorenzen for 275 millioner kroner. Han ville egentligt have forvandlet arkaden til én stor butik i stedet for mange små. Men en langstrakt sag med Aarhus Kommune fik ham til at kaste håndklædet i ringen og sælge til Capital Investment.

Markant strøg-bygning ombygges til 27 luksuslejligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce