Annonce
Aarhus

45-årig fejrede scoring med joint: Et års karantæne fra stadion

Sådan så det ud hos de trofaste AGF-fans mod Nordsjælland søndag. En enkelt fan kan ikke opleve den stemning i et års tid, efter han røg hash på lægterne. Foto: Ole Nielsen.
En mand røg en joint under kampen på Ceres Park mod Nordsjælland. Nu skal han have indrettet sig foran fladskærmen derhjemme det næste års tid, når der er bold.
Annonce

AARHUS: Under en eller fredelig superligakamp på stadion i Aarhus tændte en mand lidt for kraftigt op under 3-1 sejren søndag.

En 45-årig mand må det næste år ikke komme på Ceres Park i Aarhus, efter han blev taget i at ryge en joint på AGF’s stadion. Hjemmeholdet spillede mod Nordsjælland og kom hurtigt foran, står der i Østjyllands Politis døgnrapport.

Det fejrede den 45-årige åbenbart ved at tænde en joint. Han blev opdaget af en vagt, som eskorterede ham udenfor, hvor en betjent sigtede ham for besiddelse af euforiserende stoffer. Derudover gav vagterne ham en karantæne på et år, så de næste mange AGF-kampe på hjemmebane, må den 45-årige se på en skærm i stedet.

Ellers foregik kampen set fra politiets synspunkt helt fredeligt med god stemning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

René blev tilbageholdt for ikke at gå med mundbind: Hvor går grænsen for vagternes beføjelser?

Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Annonce