Game Hub Scandinavia får EU-pris

Regionsrådsmedlem Poul Erik Christensen (midten) modtog sammen med Game Hub Scandinavias to projektledere, Mikkel Fledelius Jensen fra Erhvervsakademi Dania, og Tove Ingerslev fra Viden Djurs prisen for den bedste offentlige adminstration for iværksætteri ved "Startup Europe Awards". Pressebillede

Game Hub Scandinavia får EU-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 bæredygtige spilvirksomheder er allerede skabt i projektet, og troen på at runde 100 virksomheder inden udløb i 2018 er til stede. Og det er noget, som andre europæiske lande kan lære af.

Grenaa: Der er stor grund til at klappe i hænderne på Viden Djurs og "iværksætter-fabrikken" Game Hub Scandinavia.

For ikke nok med at over 40 virksomheder med fokus på spilindustrien har set dagens lys i miljøet, som blandt andet holder til i Grenaa, så er hele partnerskabet mellem uddannelsesinstitutionen Viden Djurs, Region Midtjylland, Erhvervsakademi Dania og en lang række andre partnere også blevet belønnet med en EU-pris.

Det kræver nemlig massiv indsats at skabe et miljø, hvor gode ideer bliver til gode virksomheder. Det gælder de enkelte iværksættere, men også de offentlige administratorer, der omgiver dem - lokalt og regionalt. Og her kan europæiske myndigheder lære af Region Midtjylland.

Det mener EU-Parlamentet, der onsdag eftermiddag ved Startup Europe Awards overrakte prisen "Best Public Administration for Startups Award" til det fælles nordiske Game Hub Scandinavia, der har mange flere projekter i støbeskeen, inden projektperioden udløber i 2018.

- Uden at blinke tør jeg godt at sige, at vi når at skabe 100 virksomheder i projektet. Vi har den tilgang i partnerskabet, at mens mange snakker om, hvordan vi får skabt modeller for flere iværksættere, så gør vi det bare. Og prisen er jo en anerkendelse af, at vores indsats virker, siger Tove Viggers Ingerslev, afdelingsleder i Viden Djurs, i en pressemeddelelse.

Game Hub Scandinavia er udviklet med midler fra både EU, Vækstforum og Regionsrådets Uddannelsespulje i Region Midtjylland, og projektet samler partnere fra både iværksætter- og uddannelsesmiljøet. Dertil kommer tæt samspil med kommuner og uddannelsesinstitutioner i både Danmark, Sverige og Norge samt ikke mindst med EU-systemet.

Game Hub Scandinavia får EU-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce