Europas største ferieparkkæde er åbnet på Syddjurs

Landal Greenparks byder bl.a. på badeland og outdoor-aktiviteter. Pressefoto

Europas største ferieparkkæde er åbnet på Syddjurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Europas største kæde af ferieparker er kommet til Danmark. Efter 18 måneders international make-over er fem danske ferieparker i det tidligere Dayz Resorts nu åbnet som del af ferieparkgiganten, Landal Greenparks. En af dem har hjemme i Ebeltoft.

EBELTOFT: Ved årsskiftet forsvandt den sidste rest af Dayz Resorts, da ferieparkerne i det danske feriekonsortium tog det endelige skridt ind i Europas største ferieparkkæde, Landal Greenparks. Efter 18 måneder som delebarn mellem forhenværende og ny ejer er de tidligere Dayz-parker nu fuldt adapteret af den europæiske ferieparkgigant.

- Efter en periode med omorganisering og kombination af det bedste fra to verdener er vi nu mere end parate til at byde gæsterne velkommen til Landal Greenparks i Danmark. Når vi træder ind i den internationale liga, er det klart, at det tilfører betydelig know-how og erfaring. For gæsterne vil det bl.a. betyde, at vi leverer endnu højere service, og at der bliver investeret i tiltag, der højner gæsteoplevelsen, siger Søren Sandberg, der er administrerende direktør i Landal Greenparks, Danmark, i en pressemeddelelse. Landal Greenparks er den suverænt største spiller på det europæiske ferieparkmarked. Kæden administrerer 86 parker og flere end 15.000 ferieboliger fordelt over Holland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Ungarn, Tjekkiet, Storbritannien og altså nu også Danmark, hvor ferieparkerne Rønbjerg, Søhøjlandet, Seawest, Grønhøj Strand og Ebeltoft er blevet til Landal Greenparks.

Satser på yderligere ekspansion

I overgangsfasen har parkerne eksisteret under navnet Dayz by Landal Greenparks - som en hybrid mellem de to brands. Nu er ejerskiftet på plads, og både parkerne og hovedkontoret i Varde har fået forstærkning. Samtidig har Landal Greenparks planer om yderligere ekspansion i Danmark, hvor kæden lige nu kun er repræsenteret i Jylland.

- Der er god plads til os i det danske marked, hvor efterspørgslen på ferieparker, aktiv ferie og outdoor-aktiviteter er stor. Investorerne ser muligheder, og vi drager fordel af et tårnhøjt kendskab til Landal Greenparks i andre lande, som vi tror på at kunne overføre til Danmark. Derfor planlægger vi inden for en kort årrække at åbne flere parker og at fordele dem mere jævnt over det danske landkort, siger Søren Sandberg.

/EXP

Europas største ferieparkkæde er åbnet på Syddjurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce