Annoncørbetalt indhold

5 gode grunde til at tage cyklen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Cyklerne fylder meget i de århusianske gader og stræder. Og det er med god grund. Cyklen er nemlig et godt valg af transportmiddel, træningsudstyr og en kilde til frisk luft. Det er lige meget om det er en almindelig cykel eller en elcykel. Elcyklen giver dog et ekstra boost til cykelturen, og derfor er der mange, der investerer i denne type cykel. Elcykler er både for unge og ældre, og hvis du vil have information omkring elcykler til damer, så kan du finde det på elcykeldame.dk. Cyklen åbner op for mange muligheder, og her er fem gode grunde til at tage cyklen.


Annonce

1. Slip for morgentrafikken 

Selvom de århusianske cykelstier også er trafikeret med cykler om morgen, så er det ikke nær så slemt, som hvis man tager bilen. Hvis man tager cyklen, så føles tiden heller ikke så lang, som hvis man holder stille i en lang kø af biler. Den friske luft vækker også hjernen og gør en klar i sindet til at klre dagen i skolen eller på arbejdet.


2. Værn om klimaet

“En cykel oser ikke som andre oliesvin” bliver der sunget i børneklassikeren “Jeg er så glad for min cykel”. Og ganske rigtigt så udleder hverken almindelige cykler eller elcykler CO2, som er skadelig for vores klima. Derfor kan man med god samvittighed tage cyklen frem for bilen.


3. God kilde til motion

Cykling er en anerkendt sport i Danmark, og der er mange, der dyrker det rundt i landet. Det er der god grund til, da det er en fantastisk måde at få motion på. Man behøver dog ikke at cykle de lange distancer, som de professionelle gør, men blot en lille tur kan også gøre det. Cykling belaster heller ikke kroppen på samme måde som eksempelvis løb, da man ikke får de hårde stød gennem kroppen.


4. Altid mulighed for parkering

Århus er ikke ligefrem kendt for sit store væld af parkeringspladser, dog er der altid mulighed for at stille sin cykel. Ved at tage cyklen sparer man derfor den tid, som det tager at lede efter en parkeringsplads, og penge, da mange parkeringspladser i Århus koster en vis takst, når man holder der.


5. Nyd den friske luft

Efter en lang arbejdsdag eller skoledag er det rart med noget frisk luft til at give ny energi til hjernen. Det kan man få ved at hoppe på cyklen og køre hjem fra arbejdspladsen eller skolen. Man kan også begive sig på en frisk cykeltur i sin fritid og nyde udsigten fra de danske landeveje.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.