Annoncørbetalt indhold

5 gode råd når du skal vælge videoproduktionshold

Før i tiden var reklamevideoer kun noget, der var forbeholdt kæmpestore virksomheder med uendelige ressourcer på kistebunden, men i dag er historien en helt anden. For nu kan mindre virksomheder også hoppe med på videobølgen, og driver man virksomhed, og har man ikke allerede gjort sig tanker om, hvorvidt man skal investere i en reklamefilm eller ej, så er det nu, man skal komme i omdrejninger.

For video er en effektiv måde til at booste salg og konverteringer, og eftersom videoproduktion i Odense og hele landet nu tilbydes til konkurrencedygtige priser, så er det nu, man skal slå til. I denne artikel kan du læse 5 tips til, hvordan du vælger videoproduktionshold.

1. Kig på deres arbejde – hvad synes du om det?

First things first: Kig på de videoer, som potentielle samarbejdspartnere tidligere har produceret. For en god måde at vurdere potentielle kandidater er simpelthen ved at kigge på kvaliteten af deres arbejde. Synes du det er godt? Så er der intet, der afholder dig fra at videre med kandidaten. Krummer du tæer, når du ser deres videoer? Så tager du nej-hatten på og går videre med nogle andre.

2. Snak med tidligere kunder om deres erfaringer

Enhver professionel virksomhed er ikke bange for at skilte med sine referencer. Det skal du udnytte på samme måde, hvis du skulle til at ansætte en medarbejder. Ring eller skriv til en eller flere af video crewets tidligere kunder, og hør dem om deres erfaringer. Det er der ikke noget galt i, for hellere være på den sikre side og forhøre dig først, i stedet for at bruge budgettet med det samme og få et resultat, som du er ked af.

3. Fortæl om dine behov og se hvor villige de er til at efterleve dem

At finde det rigtige produktionshold er som at finde en potentiel partner: Tænker de kun på egne behov, så vil forholdet uden tvivl ende med bål og brænd. Når du er i dialog med en potentiel samarbejdspartner, skal du være opmærksom, hvor meget de tager hensyn til dine behov. Dermed ikke sagt, at de ikke må komme med kreative input, men hvis du føler, at du ikke bliver hørt, så er det et rødt flag.

4. Tag stilling til pris og kvalitet

Den her kommer vi ikke udenom – for pris og kvalitet hænger uløseligt sammen. Når du skal vælge videoproduktionshold, så skal du undersøge, hvad du kommer til at få for de penge, du smider efter filmholdet. Men du skal også gøre op med dig selv, hvad du ønsker at få ud af samarbejdet. Vil du have 5 videoer af standard kvalitet? Eller vil du have 1 virkelig gennemarbejdet og gennemført video, som skiller dig ud blandt konkurrenterne? Husk, at kun de bedste stiger til tops.

5. Vælg nogen du gerne vil arbejde med igen senere hen

Livet er for kort til at arbejde sammen nogen, som du efterfølgende ikke har lyst til at se igen. Det har dog også noget med økonomi at gøre, for ender du med et lækkert samarbejde, så er der gode chancer for, at du får en rigtig god pris ved senere samarbejde.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.