Annoncørbetalt indhold

5 sparetips du vil elske

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Da landet mere eller mindre er lukket ned, da bruger du automatisk langt færre penge end normalt. Du bruger ikke penge på caféer, restauranter eller byture. I stedet arbejder du formentligt hjemmefra og kommer til at net-shoppe en hel del – for hvad skulle tiden ellers fordrives med? Det kan være svært ikke at forkæle sig selv lidt ekstra i denne tid, hvor vinteren synes mørkere end ellers. Gør du brug af de nedenstående 5 sparetips, så vil det give dig muligheden for at gå ekstra i byen, i biografen eller hvad du savner mest. Lyder det ikke godt? Så læs med her.

1.   Lav en madplan

Annonce

Selvom dagens højdepunkt, nu om dage, er at gå ned og handle, så prøv alligevel at undgå at gøre turen i Føtex til dagens attraktion. Hvis du tænker efter, så er det nok længe siden du sidst har handlet uden, at der sneg sig ekstra varer ned i kurven. Laver du en madplan, så handler du for en hel uge ad gangen. På den måde vil du undgå at du impulskøber fem gange ugentligt. Når du handler ind til en hel uge ad gangen, vil du ligeledes opleve, at du bliver ved med at kaste varer i kurven og så er behovet for at hygge-shoppe mindre. Undgå ligeledes at handle mens du er sulten, for så ryger du direkte i fælden.

2.   Ryd op i hele hytten

Du har sjældent haft så meget tid i hverdagen som du har lige nu. Brug tiden fornuftigt og få ryddet op i hele din bolig. Det er ikke ofte vi gør dette og derfor hober tingene sig gerne op i alle hjørner og skuffer. Tag et rum om dagen. Få ryddet op og sorteret i alt det, som du ikke bruger. Har du svært ved at skille dig af med ting, så spørg dig selv; har jeg brugt dette indenfor det sidste år? Hvis ikke, så skal du af med det. Sparetippet ligger i, at du selvfølgelig ikke blot smider disse ting ud, men at du sælger det på nettet. Så tjener du penge på noget, som alligevel blot ligger og flyder.

3.   Tjen ekstra penge hjemmefra

Det at tjene penge, ses for mange som en byrde. Ingen har dog sagt at det skal være en sur pligt at tjene penge. Med online-kasinoer kan du få timerne til at flyve afsted, og inden du ser dig om, har du tjent hurtige penge direkte fra sofaen. Der er et hav af forskellige sites og spil online, men mist ikke overblikket. På Storspilleren.com får du en komplet guide, som giver dig de bedste forudsætninger for en god opstart. Følg spillemyndighedens anvisninger, hvis du frygter at den ellers ensomme hverdag bliver overtaget af spilleriet.

4.   Kvit de dårlige vaner

Hvad er din dårlige vane? De fleste vil nævne deres cigaretter, som deres dårlige vane. Det er forståeligt. For det første er det sundhedsskadeligt for dig, og for det andet, så er det ligeledes hamrende dyrt. Afgiften er for nyligt steget endnu en gang og en pakke cigaretter ændrer virkelig på dit rådighedsbeløb i måneden. Kvit derfor smøgerne og få hurtigt sparet uanede mængder penge op, som du ikke vidste du havde. For mange er rygestoppet dog en stor udfordring. Det kan være svært at stoppe hvis de fleste på din arbejdsplads er rygere. Der er typisk meget fællesskab forbundet med det at ryge, hvorfor flere firmaer gør deres arbejdspladser røgfrie. Der er altså hjælp at hente.

5.   Lav et budget

Dette råd er muligvis det mest grundlæggende. Lav et skema, hvorpå du skriver alle dine indtægter og udgifter på. På den måde kan du se, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er. Du vil ligeledes få et overblik over, hvor mange penge du rent faktisk bruger og, hvilke ting der derfor er unødvendige. Med et budget får du overblik og derfor en mere stabil økonomi – hvis du altså overholder det budget du har lavet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.