Annonce
Jubilæer

50 år på Terma: Gunnar Nielsen har været stabil ud over det sædvanlige

Gunnar T. Nielsen, flymontør, har tirsdag 28. maj 50-års jubilæum som medarbejder i Termas afdeling i Grenaa.
Annonce

Gunnar T. Nielsen, flymontør, har tirsdag 28. maj 50-års jubilæum som medarbejder i Termas afdeling i Grenaa.

Som 24-årig og nygift blev Gunnar Nielsen ansat i den daværende Per Udsen Maskinfabrik. Firmaet havde sikret en ordre på halefinner til det svenske Draken-kampfly. Det blev indledningen på foreløbig 50 år med produktion i Grenaa til den internationale flyindustri.

Ansættelsen blev indledt med et kursus på Specialarbejderskolen i Kolind efterfulgt af oplæring hos Saab i Linköping.

Gunnar Nielsen har gennem årene haft mod på nye opgaver i sine mange år i virksomheden, der i 1999 blev overtaget af Terma. Han har blandt andet været tidsstudiemand, assistent i planlægningsafdelingen, operatør i maskinafdelingen og igen flymontør bl.a. på EH101-transport- og redningshelikopteren og de senere år på F-35-kampflyet. I en årrække var han også rejsemontør og opdaterede firmaets produkter for kunder i bl.a. Sverige, Italien, Holland, Belgien, USA og England.

Han beskrives som en meget stabil, loyal og effektiv medarbejder og kollega, der sætter en ære i at overholde deadlines, og så er han rigtig god til at komme med ideer og forslag til forbedringer.

Hans "makker" i Assembly Composites-afdelingen er i øvrigt datteren Eva, og sønnen Michael er også i virksomheden som kvalitetsmedarbejder.

Hans hustru Joan er gået på pension, og hun skal så småt vænne sig til, at Gunnar Nielsen også bliver "hjemmegående", idet han stopper på jobbet med udgangen af 2019 – i en alder af 75 år. Der bliver til gengæld mere tid til huset og haven og især campingvognen, som er en vigtig del af ægteparrets ferier og fritid.

Jubilæet markeres med reception på dagen i kantinen på Terma i Grenaa, hvor jubilaren foruden taler og hyldest får overrakt Den Kongelige Belønningsmedalje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Aarhus For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce