x
Annonce
Kultur

50.000 billetter til salg mandag: Justin Bieber-koncert bliver en af de største i byens historie

Arkivfoto: Mario Anzuoni

Der bliver plads til 50.000 skrigende tilskuere, når popsensationen Justin Bieber til sommer giver koncert på Jydsk Væddeløbsbane. Man kan ligeså godt vænne sig til de store navne i Aarhus, siger arrangøren bag.

Da Nicolai Hommelhoff for et år siden kunne løfte sløret for, at man havde fået den britiske musiklegende Elton John til Aarhus, jublede både han selv og store dele af den århusianske befolkning. Endelig gav et stornavn koncert i Aarhus og ikke i Herning eller Horsens.

Den gang lovede Hommelhoff, der er partner i Live Event Aarhus, som arrangerede koncerten, at Sir Elton ikke ville blive sidste navn i den musikalske superliga, som blev trukket til byen.

Det løfte opfyldte han, da han tidligere på ugen kunne offentliggøre, at popfænomenet Justin Bieber for første gang giver koncert i Aarhus. En koncert, der bliver spillet på Jydsk Væddeløbsbane 5. juni.

Men heller ikke den canadiske sanger bliver sidste store navn i en by, der nu både vil og er gearet til de store enkeltkoncerter.

- Vi har fået en international musikfestival i Northside, men de enkeltstående store musikevents vil man også gerne fra byens side nu. Tidligere var det svært at lave store koncerter i Aarhus, men når myndighederne vil det, så begynder det at komme, og jeg tror og håber, vi kommer til at se flere store navne, siger Nicolai Hommelhoff.

Annonce
90'r fest på Travbanen

Unikt spillested

Mandag klokken 10.00 bliver der sat 50.000 billetter til salg til sommerens Justin Bieber-koncert. Det bliver dermed en af de største koncerter i byens historie, og Jydsk Væddeløbsbane bliver for alvor prøvet af som koncertplads.

- Det er en perle, der ligger derude, som er større end man lige tror. Vi har arbejdet i halvandet år på at få lov til at lave koncerter der, og vi kan sagtens se, at der kommer en til tre musikevents om året i fremtiden. Stedet egner sig til de store koncerter, siger Nicolai Hommelhoff.

Tidligere har han og Live Event Aarhus været med til at udnytte flere dele af byens rum til koncerter. Elton John spillede i Mindeparken, der har været rockkoncert på havnen, Mumford & Sons spillede på Amfiscenen ved Musikhuset og i sommer testede man Jydsk Væddeløbsbane for første gang med en 90er koncert for 10.000 mennesker.

- På den måde kan man dele presset ud over hele byen. Men Justin Bieber går ikke i Mindeparken, men det gjorde Elton John, så man skal være ydmyg og kende omgivelsernes muligheder.

- Samtidig kan vi bruge et nyt lydsystem på Jydsk Væddeløbsbane, der gør, at man kan bestemme, hvor lyden lander henne, og på den måde kan man spille højt, uden at det bliver alt for støjende for naboer, siger Hommelhoff.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Så bliver det ikke billigere: Værtshus lokker med tre liter øl for en tyver

CORONAVIRUS

Live: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Aarhus

Golfspillere svinger igen køllen trods coronakrisen: Masser af spillere mødes på greenen

Annonce