David Nielsen: - Vi spillede lige op med FCK

Adama Guira, AGF (17) og Robert Skov, FC København. Foto: Henning Bagger/Scanpix

David Nielsen: - Vi spillede lige op med FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGFs cheftræner afskriver spekulationer for resten af grundspillet. '- Det handler om at få skrabet så mange point sammen som overhovedet muligt'.

Fodbold: David Nielsen var tilfreds med den indsats, som AGF leverede mod FC København søndag, på trods af, at de danske mestre vandt 1-0.

- Jeg ser mest på de muligheder, vi skabte ved 0-0, hvor vi var et par centimeter fra at få scoret mod et rigtig godt fodboldhold. Så derfor synes det er ærgerligt for drengene, at vi ikke som minimum fik et point med fra kampen.

- Vi mødte et godt fodboldhold. Vi gør rigtig mange gode ting. Vi er lige i afslutninger, vi har syv hjørnespark hver. Vi spiller lige op med FCK i dag. Hvis der er nogle, der ikke mener, vi spiller op mod FCK så ... Men det er klart, vi skulle have puttet bolden i kassen på nogle af de opløb vi havde til det. Der er kun én vej for os; Det er at arbejde ud fra den base, vi har. Det her hold, det er noget andet end det hold, der tabte 0-4 inde i Parken for fire måneder siden, sagde David Nielsen.

AGF må indstille sig på, at det ender med en plads i nedrykningsslutspillet. Her deles de otte dårligste hold op i to grupper, og nogle vil måske tænke i om den ene er bedre end den anden - men ikke David Nielsen:

- For os er det klart, at nu handler det om at få skrabet så mange point sammen som overhovedet muligt. Det kan ikke betale sig at begynde at regne på om det kan betale sig at vinde. Vi skal bare have point og så kan det andet være ligegyldigt.

David Nielsen: - Vi spillede lige op med FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce