Læserbrev: Socialdemokraterne bør stå ved egen plan


Læserbrev: Socialdemokraterne bør stå ved egen plan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Heidi Bank, byrådsmedlem for Venstre i Aarhus
Kim Haugaard/Ritzau Scanpix
Læserbrev. 

LÆSERBREV: Socialdemokraterne bør stå ved egen plan - en plan, der må forventes at give øgede trængselproblemer og kaos i Aarhus midtby.

Det er nu engang sjovere at skrive læserbreve, når de kan komme til at handle om visioner og politikudvikling i stedet for som dette, hvor jeg må gøre opmærksom på, at byens socialdemokratiske viceborgmester Camilla Fabricius udtalelse i Stiften 28. april er forkert.

Fabricius fortæller, at Mobilitetsplanen ikke er vedtaget af et socialistisk byråd, men af et enigt byråd. Det er faktuelt forkert.

Fra Venstres side har vi talt dunder mod Mobilitetsplanen, siden den blev fremlagt, da det er en plan, der ikke tager højde for borgernes hverdag, men derimod en plan der tager udgangspunkt i kollektive trafikløsninger, som endnu ikke er mulige for borgerne at bruge.

Kollektive trafikløsninger som end ikke er vedtaget og som ligger ti år ude i fremtiden, skulle de blive vedtaget. Alt imens den netop vedtagne Mobilitetsplan skal gøres til virkelighed over de næste fire år.

Mistanken må være, at Socialdemokraterne forsøger at skubbe ansvaret for det kaos der bliver mere af i midtbyen med den nye Mobilitetsplan over på Venstres rådmand, Bünyamin Simsek. Til trods for at vi igen og igen har advaret om konsekvenserne.

Endelig vil jeg - som en serviceoplysning til Camilla Fabricius - oplyse, at det var et næsten fuldstændig rødt socialistisk flertal, der stemte for Mobilitetsplanen. Nemlig Socialdemokratiet, SF, Alternativet, Enhedslisten og Radikale. Imod var Venstre, Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti.

I Venstre var ønsket en Mobilitetsplan, der tog udgangspunkt i borgernes hverdag, en plan med mere realisme og hensyn.

Læserbrev: Socialdemokraterne bør stå ved egen plan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce