Annonce
112

52-årig angrebet af hund og bidt i højre balle - siden angreb den bilen

En hundeejer i Ebeltoft var meget chokeret over og ked af, at hans hund havde gravet sig fri og angrebet en 52-årig. Foto: Kim Haugaard
Hunden havde gravet sig ud under indhegningen, mens ejeren sov.
Annonce

EBELTOFT: En 52-årig mand fik en voldsom start på arbejdsdagen, da han torsdag morgen ankom til sin arbejdsplads i Ebeltoft.

På nabogrunden gik en hund løs på området, og han besluttede sig derfor for at kontakte ejeren for at gøre opmærksom på, at hunden gik løs rundt og ikke var inde i sin normale indhegning.

På vej hen mod døren blev manden pludselig angrebet af hunden, der bed ham i højre balle og efterfølgende i venstre underben. Den 52-årige årige mand skyndte sig herefter at løbe over i hallen, hvor han arbejder. Da han kort efter satte sig ud i sin bil for at køre til lægen, angreb hunden bilen og bed efter dækkene.

Politiet tog i første omgang telefonisk kontakt til hundens 38-årige, mandlige ejer, der ikke var klar over, at hunden gik løs, og han fik under samtalen med politiet kaldt hunden til sig. Det viste sig, at hunden havde gravet sig ud under indhegningen, mens ejeren havde sovet.

Den 38-årige hundeejer blev sigtet for overtrædelse af hundeloven ved ikke at have haft fuld herredømme over hunden og ved ikke at have sikret, at den ikke kunne forvolde andre skade. Hunde-ejeren var meget chokeret og ked af det, der var sket, og ville straks tage kontakt til den 52-årige mand samt forbedre indhegningen, så hunden ikke slipper ud igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Annonce