AGF-anfører: Jeg er i den grad klar til Randers

Pierre Kanstrup har trænet med siden mandag. Han melder sig derfor klar til søndagens kamp mod Randers. Arkivfoto: Axel Schütt

AGF-anfører: Jeg er i den grad klar til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pierre Kanstrup er ved at være ovre sin lægskade, der har holdt ham ude i de seneste par kampe. Han har ikke mærket noget til skaden i denne uge og regner derfor med at være med i søndagens kamp mod Randers.

AGF: Da AGF 22. juli mødte FC Nordsjælland nåede anføreren, Pierre Kanstrup, blot at være på banen i 24 minutter. Der måtte han humpe fra banen med en skade. Siden har han ikke været på banen.

I denne uge har han været tilbage på træningsbanen, og da onsdagens træning var færdig, var han da også selv godt tilfreds med at være tilbage.

- Nu har jeg trænet med i de første tre dage i denne uge. Det er gået godt. Så uden at jinxe noget (forhekse så det ikke kommer til at ske, red.), så vil jeg sige, at jeg er tilbage fra skaden, sagde Pierre Kanstrup.

Det har været en forstrækning i læggen, der har holdt Pierre Kanstrup væk fra banen i to uger. Han ved ikke selv præcist, hvorfor den er kommet, men han har en idé.

- Det er ikke til at sige, hvorfor den er kommet. Måske er det på grund af for lidt søvn i og med, at jeg har fået en lille søn, som ikke sover så meget. Det kan være en af grundene. Det er svært at finde ud af, hvad der præcist gør det, sagde Pierre Kanstrup.

Selvom han melder sig klar igen, er der dog stadig lidt, der driller anføreren.

- Der er stadig lidt spændinger tilbage, men vi har heldigvis nogle dygtige fysioterapeuter her, som tager sig godt af mig og de andre. 7-9-13 har jeg ikke mærket noget til den, siden jeg er begyndt at træne, sagde Pierre Kanstrup.

Så du er klar til Randers?

- Jeg er i den grad klar til Randers, sluttede Pierre Kanstrup med et smil.

AGF-anfører: Jeg er i den grad klar til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce