Annonce
Alarm 112

53-årig mand fundet død: Politiet kan ikke udelukke drab

Østjyllands Politi kan lørdag aften ikke udelukke, at der er sket et drab i forbindelse med et mistænkeligt dødsfald i Aarhus lørdag morgen.  Foto: Per Øxenholt/Scanpix
Østjyllands Politi kan ikke udelukke drab efter, at en 53-årig mand lørdag morgen blev fundet død på Vilhelm Bergsøes Vej i det vestlige Aarhus.
Annonce

Aarhus: Efter at politiet lørdag morgen rykkede ud til en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus, kan det ikke udelukkes, at der er sket et drab.

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen klokken 06:55, da en 41-årig mand kontaktede Østjyllands Politi, fordi han havde fundet sin 53-årige kammerat død i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej.

Politiet rykkede talstærkt ud, da dødsfaldet blev betragtet som mistænkeligt.

- På baggrund af de undersøgelser og afhøringer, vi har foretaget i løbet af dagen, kan vi på nuværende tidspunkt ikke udelukke, at den 53-årige mand er blevet dræbt. Vi fortsætter derfor vores efterforskning aftenen og natten igennem, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Dagen igennem var politiet til stede ved Vilhelm Bergsøes Vej, hvor der blev foretaget en række undersøgelser, både i selve lejligheden, hvor den 53-årige blev fundet, og i området omkring lejlighedskomplekset. Der blev afhørt en række vidner, der bidrog med oplysninger til sagen.

Først på aftenen var alle undersøgelser på stedet blevet afsluttet, men der manglede fortsat en del efterforskning, herunder resultatet af obduktion af den afdøde. Det er derfor ikke muligt at fastslå de nærmere omstændigheder ved dødsfaldet.

Østjyllands Politi oplyser også, at de ikke kan sige mere om det mulige drab før søndag.


På baggrund af de undersøgelser og afhøringer, vi har foretaget i løbet af dagen, kan vi på nuværende tidspunkt ikke udelukke, at den 53-årige mand er blevet dræbt.

Michael Kjeldgaard, politiinspektør Østjyllands Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Store vaccinedag forløb smertefrit: Vaccinationscentret på Aarhus Ø er klar til at stikke mange flere

Erhverv

Tidligere AGF-direktør forfremmes: Skal stå i spidsen for en ny afdeling hos EDC Erhverv

Annonce