Annonce
Aarhus

53-årig sigtet for at bryde tilhold flere gange: Løsladt for anden gang

Den 53-årige blev fremstillet i grundlovsforhør, men løsladt igen. Foto: Axel Schütt

AARHUS: En 53-årig mand blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for adskillige gange at have brudt et tilhold, som en 37-årig kvinde havde fået imod ham.

Den 53-årige var fremstillet i samme sag 29. august, hvor retten også valgte at løslade ham under forudsætning af at han ikke overtrådte tilholdet igen. Onsdag var han så igen i grundlovsforhør, hvor han var sigtet for yderligere brud på tilholdet, men også denne gang valgte retten at løslade ham.

Anklageren i sagen kærede afgørelsen på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce