169.000 til Fed Fredag: Ny besøgsrekord i Friheden

Tivoli Friheden har allerede nu slået sin egen besøgsrekord til Fed Fredag-koncerterne. Her er det Mads Langer, der trækker fulde huse. Foto: Axel Schütt

169.000 til Fed Fredag: Ny besøgsrekord i Friheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tivoli Friheden har allerede inden årets sidste Fed Fredag-koncert slået sin egen besøgsrekord fra 2017.

AARHUS: Den danske sommer har været god for mange ting, især hvis man er til sol og varme, og nu hvor den er ved at gå på hæld, har Tivoli Friheden også fået tid til at gøre status over årets besøgstal til deres Fed Fredag-koncerter.

20. april startede årets sæson for koncerterne med besøg fra den krølhårede popstjerne Christopher, og siden da er 169.000 gæster gået igennem dørene til Tivoli Friheden. Det er 14.000 flere end i 2017, hvilket betyder ny besøgsrekord til koncerterne, men direktør Henrik Olsen regner ikke med, at parken stopper der i forhold til at slå egne rekorder.

- Den fantastiske danske sommer og et alsidigt musikprogram har været årsag til, at vi har oplevet et boom af gæster til årets koncerter. Lagt sammen med det antal besøgende, vi har haft udover Fed Fredag-koncerterne indtil nu, forventer vi at slå vores egen rekord igen i år, hvad angår det samlede besøgstal. Vi er glade for, at flere og flere får øjnene op for det fællesskab og den stemning, der er i Tivoli Friheden hele året rundt, siger han.

Det alsidige musikprogram har blandt andet omfattet Lars Lilholt Band, Minds of 99, Hugo Helmig og L.O.C., hvor sidstnævntes koncert gjorde, at AGF flyttede sin kamp 3. august, så tilskuerne også kunne komme til koncert, og allerede inden årets sidste koncert med Magtens Korridorer løber af stabelen 7. september er rekorden fra sidste år altså slået.

Den hidtige besøgsrekord for hele parken blev sat sidste år, da 563.000 gæster lagde vejen forbi Friheden.

169.000 til Fed Fredag: Ny besøgsrekord i Friheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce