Mindeord: Bjarne Larsen


Mindeord: Bjarne Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Estrid Dickmeiss Allesø skriver på vegne af Scantext, Risskov, mindeord om Bjarne Larsen, Aarhus, der er død, 51 år gammel:

Det er med stor sorg, at vi siger farvel til vores kollega Bjarne Larsen, som i 2002 startede som tysk-dansk oversætter hos Scantext. Han var uden sammenligning en af de mest omhyggelige og sprogligt dannede oversættere i staben, som i løbet af sin karriere også oversatte en uendelig lang række tekster fra engelsk, hollandsk, norsk og svensk.

Vi vil ikke kun savne Bjarne for hans uforlignelige sprogkundskab og faglige kompetencer. Hans stille væsen, der emmede af tålmodighed, rummelighed og en ufravigelig kærlighed til livet, på trods af dets mange udfordringer, var enestående. Hans lune og til tider underspillede humor og varme latter var en integreret del af hverdagen på Scantext.

Bjarne var en pålidelig og stabil kollega. Han bidrog bl.a. til fællesskabet med morsomme og festlige lejlighedssange, der altid viste nye sider af hans finurlige, musikalske og følsomme sind. Dette finurlige, musikalske og følsomme sind vil vi savne, for det var indbegrebet af den kollega, vi nu har mistet, og som vi holdt uendelig meget af. Bjarne viste os, at der i et sårbart og skrøbeligt sind findes råstyrke, kærlighed og et ukueligt mod. Det sind og det menneske vil vi mindes og tænke tilbage på med glæde og taknemmelighed.

Vores kærligste tanker går til Bjarnes familie og nære venner. Æret være Bjarne Larsens minde.

Mindeord: Bjarne Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce