Annonce
Sport

532 tilskuere så VSK vinde på Ceres Park

Sofie Obel var en af målscorene i lørdagens kamp på Ceres Park. Arkivfoto: Ole Nielsen.

FODBOLD: I VSK-lejren havde man sat næsen op efter at sætte ny stadionrekord med over 1000 tilskuere, da VSK Aarhus Liga-kvinder mødte Odense Q. Stadionrekord blev der ikke sat, men 532 tilskuere havde trods alt fundet vej til Ceres Park. Og de så et meget veloplagt VSK-mandskab i silende regn vinde over Odense Q med 4-0 efter en føring på 1-0 ved pausen, og det var også en meget glad VSK-træner Hans Paarup, der gjorde status efter kampen.

- Fra starten af sad vi på spillet og skabte mange chancer, og vi burde have scoret flere mål i 1. halvleg, men Odense kom bedre med inden pausen. I 2. halvleg sad vi igen på hele spillet og havde chancer til flere mål. Det var en stor oplevelse for spillerne at spille på Ceres Park foran de mange tilskuere. Alt i alt var det en god kollektiv indsats med Sofie Vendelbo og Maria Denius som de mest iøjnefaldende, sagde Hans Paarup.

Kvindeliga-kampen var afslutningen og højdepunktet på en stor pigefodbolddag, hvor AGF sammen med ASA, IF Lyseng og VSK Aarhus havde inviteret til træning for piger i Fredensvang. leo

VSK Aarhus-Odense Q 4-0 (1-0)

Kvindeligaen

VSK Aarhus målscorere: Sofie Obel, Maria Denius, Jannie Thomsen, Sofie Bloch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Stem her: Her er de tre finalister i spil til årets grønne Bernhardt-pris

Aarhus

Norsgade er både grøn og nyfejet

Annonce