Annonce
Sport

532 tilskuere så VSK vinde på Ceres Park

Sofie Obel var en af målscorene i lørdagens kamp på Ceres Park. Arkivfoto: Ole Nielsen.

FODBOLD: I VSK-lejren havde man sat næsen op efter at sætte ny stadionrekord med over 1000 tilskuere, da VSK Aarhus Liga-kvinder mødte Odense Q. Stadionrekord blev der ikke sat, men 532 tilskuere havde trods alt fundet vej til Ceres Park. Og de så et meget veloplagt VSK-mandskab i silende regn vinde over Odense Q med 4-0 efter en føring på 1-0 ved pausen, og det var også en meget glad VSK-træner Hans Paarup, der gjorde status efter kampen.

- Fra starten af sad vi på spillet og skabte mange chancer, og vi burde have scoret flere mål i 1. halvleg, men Odense kom bedre med inden pausen. I 2. halvleg sad vi igen på hele spillet og havde chancer til flere mål. Det var en stor oplevelse for spillerne at spille på Ceres Park foran de mange tilskuere. Alt i alt var det en god kollektiv indsats med Sofie Vendelbo og Maria Denius som de mest iøjnefaldende, sagde Hans Paarup.

Kvindeliga-kampen var afslutningen og højdepunktet på en stor pigefodbolddag, hvor AGF sammen med ASA, IF Lyseng og VSK Aarhus havde inviteret til træning for piger i Fredensvang. leo

VSK Aarhus-Odense Q 4-0 (1-0)

Kvindeligaen

VSK Aarhus målscorere: Sofie Obel, Maria Denius, Jannie Thomsen, Sofie Bloch.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce