Politiet leder intensivt efter to drabsmistænkte rockere - også her på egnen

Arkivfoto: Michael Bager

Politiet leder intensivt efter to drabsmistænkte rockere - også her på egnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blandt andet blev der søgt nord for Randers, ved Tvede og Råby fredag eftermiddag. Politiet opfordrer de to mænd, der er efterlyst i sagen om knivdrabet på en 35-årig mand i Haverslev onsdag, til at melde sig selv.

RANDERS: Ikke kun Nordjyllands Politi leder massivt efter de to eftersøgte mænd på henholdsvis 24 og 28 år, der mistænkes for at stå bag drabet på en 35-årig mand tætText Preview på en tankstation i Industriparken i Haverslev i onsdags.

Også Østjyllands Politi hjælper til i efterforskningen. Det fik fredag borgere til at melde ind, at de havde set politi nord for Tvede, samt kampklædt politi ved Råby.

- Jeg kan bekræfte, at vi leder alle mulige steder efter de to drabsmistænkte. Også nord for Randers. At det lige er dér, borgere har set politiet i eftersøgningen, er vist tilfældigt. Vi er ude rigtig mange steder og afsøger mange forskellige adresser, siger vagtchef, politikommissær Jens Henrik Jensen, Østjyllands Politi.

Pågrib dem ikke, men ring 114

Nordjyllands Politi kan bekræfte, at de to mistænkte mænd har forbindelse til rockerklubben Saturdarah, men efterforskning har ikke påvist, at drabet har forbindelse til rockermiljøet. Drabet er altså ikke en del af en særlig rocker- eller bandekonflikt. Politiets efterforskere er dog fortsat ved at udrede alle trådene.

- Og det er et komplekst og langvarigt arbejde. Derfor er det endnu for tidligt for os at udtale os præcist om motiv til drabet, men vores efterforskning viser indtil videre, at der er tale om en isoleret situation, der udvikler sig til slagsmål og ender med drab, forklarer den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi, Frank Olsen.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at myndighederne lige siden drabet intenst har eftersøgt de to mænd. Og det gør politiet stadig med uformindsket styrke.

- Vores efterforskning i sagen fortsætter på højtryk. Vi er stadig i gang med at afhøre vidner og undersøge en række tekniske spor på og omkring gerningsstedet. Der pågår en intens eftersøgning for at finde og pågribe de to mistænkte, understreger Frank Olsen, der i næste åndedrag opfordrer de to mænd til at melde sig til politiet med det samme.

Har man oplysninger i sagen, så skal man ringe til politiet på 114. Ser man de to mænd, skal man ikke selv pågribe dem, men blot ringe 114, så tager politiet sig af sagen, lyder det.

Politiet leder intensivt efter to drabsmistænkte rockere - også her på egnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce