Æren og 100.000 kroner: Hvem skal have kulturprisen 2018?

Aarhus Kommune, Spar Nord og Århus Stiftstidende uddelte for et år siden den nye Kulturpris for første gang. Den gik til Sydhavnen.Foto: Jens Thaysen

Æren og 100.000 kroner: Hvem skal have kulturprisen 2018?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er nu, du skal komme med dit bud på kandidaterne til Kulturpris 2018.

AARHUS: Sidste år var Aarhus Europæisk Kulturhovedstad, i den forbindelse blev der indstiftet en ny årlig kulturpris på 100.000 kroner, der skal hædre den eller de personer eller institutioner, der gør noget helt særligt for at sparke liv i kulturlivet her i byen.

- Aarhus har et blomstrende kulturliv, som er resultatet af mange menneskers indsats gennem mange år. Vi har indstiftet prisen for at sætte fokus på de institutioner og enkeltpersoner, der har gjort en indsats for vores kulturliv. Århusianerne er stolte af vores by og vores kulturliv, og det er på sin plads at hylde dem, der gør os stolte, og som er ambassadører for Aarhus, siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.

Det er ham, der i samarbejde Spar Nord, Aarhuus Stiftstidendes Fond og Århus Stiftstidende, har indstiftet prisen.

Aarhus har et blomstrende kulturliv, som er resultatet af mange menneskers indsats gennem mange år. Vi har indstiftet prisen for at sætte fokus på de institutioner og enkeltpersoner, der har gjort en indsats for vores kulturliv. Århusianerne er stolte af vores by og vores kulturliv, og det er på sin plads at hylde dem, der gør os stolte, og som er ambassadører for Aarhus,
Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice.

Varige spor

Rabih Azad-Ahmad uddeler Kulturprisen ved "RethinkImpacts 2017" afsluttende konference, der afholdes på Aarhus Universitet 10. december. Derfor vil der i år også blive lagt vægt på de indstillede, der har gentænkt og sat varige spor.

Aarhus er en stærk kulturby med rigtigt mange spændende facetter. Men hvem skal have Kulturpris 2018? Det kan du være med til at bestemme. Frem til 29. november klokken 12 kan enhver på aarhus.dk/kulturpris indstille den kandidat, man mener, har fortjent æren - og de 100.000 kroner.

- Kulturen i Aarhus har nået nye højder. Kulturhovedstadsåret var kulminationen på mange års indsats båret af dygtige og engagerede ildsjæle. Derfor er det helt naturligt at vi i år sætter fokus på nogle af dem, der har været med til at sætte sig varige spor i byen og som har løftet kulturlivet i Aarhus op i europæisk topklasse, siger tidligere direktør for Aros Jens Erik Sørensen, der er Aarhuus Stiftstidendes Fonds repræsentant i juryen.

Det er anden gang prisen uddeles, sidste år vandt Sydhavnen.

Æren og 100.000 kroner: Hvem skal have kulturprisen 2018?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce