Mere liv på Aarhus Ø: Ny restaurant på Kystpromenaden

Fire Aarhus-mænd har slået pjalterne sammen om at åbne KP5 - i forvejen samarbejder de hos genboen Hantwerk, hvor to af dem driver restauranten Goulou og de andre to Vindanmark. Fra venstre er det: Martin Tønnesen, Kenny Liland, René Vinding og Lasse Munkholm. Foto: Michael Svenningsen

Mere liv på Aarhus Ø: Ny restaurant på Kystpromenaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foråret bringer en ny og folkelig restaurant med sig til traditionsrige lokaler på Aarhus Ø.

AARHUS: Træsskibshavnen, Fiskerihavnen, Langelinieparken, Riis Skov og Klintegården. Det er bare nogle få af de steder, man kan se, når man står på den anden side af vandet, på den gamle lystbådehavn på Aarhus Ø.

Udsigten har i årevis været et populært udflugtsmål, og i Aarhus Sejklubs lokaler på Kystpromenaden har forskellige restauratører gennem årene nydt godt af de mange gæster, der fra terrassen rundt om huset og gennem vinduerne har nydt den maritime stemning.

Huset har i flere måneder stået tomt, efter Brødrene Koch valgte at lukke deres restaurant Frøken Koch, men en ny lejer har meldt sig på banen, så der snart kommer nyt og mere liv i området.

Fire mænd står bag den kommende restaurant med navnet KP5 (Kystpromenaden 5), de to indehavere af Vindanmark, Martin Tønnesen og René Vinding, samt de to indehavere af restauranten Goulu, Lasse Munkholm og Kenny Liland. Både Vindanmark og Goulu holder i forvejen til på Nordhavnen.

- Begge vores steder er koncepter med selvbetjening og bestilling i baren, men med KP5 satser vi mere på service, fortæller René Vinding.

Hr. og fru Danmark skal have råd til at komme og spise her, og vi er ligeglad med, om man kommer i shorts eller i habit.
lasse Munkholm, medejer, KP5
KP5
Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus C.Plads til 70 inde, 60 ude

Åbner 1. marts.

Frokost, aften og brunch.

Læse mere på kp5.dk
Hos KP5 bliver der helt naturligt mulighed for at drikke god vin både af den traditionelle og den utraditionelle slags. Vindanmark står selv for det daglige vinkort, mens Miró Vin står for kælderkortet. På madfronten er det kokkenes egne favoritter, der er sat på, og der skiftes jævnligt ud i menuen, lover restauratørerne. Foto: Michael Svenningsen
Hos KP5 bliver der helt naturligt mulighed for at drikke god vin både af den traditionelle og den utraditionelle slags. Vindanmark står selv for det daglige vinkort, mens Miró Vin står for kælderkortet. På madfronten er det kokkenes egne favoritter, der er sat på, og der skiftes jævnligt ud i menuen, lover restauratørerne. Foto: Michael Svenningsen

Folkeligt og fornøjeligt

KP5 bliver både selkabs- og a la carte-restaurant og bliver et folkeligt sted i brasseri-stil, lover de nye restauratører, med et prisniveau, de fleste kan være med på.

- Hr. og fru Danmark skal have råd til at komme og spise her, og vi er ligeglad med, om man kommer i shorts eller i habit, vi sigter bare efter masser af liv. Vi tager udgangspunkt i det franske køkken, og vi dyrker sæsonerne, og så er det selvfølgelig helt oplagt at have godt med fisk på kortet. Det bliver godt håndværk, og det bliver ærlig mad, siger Lasse Munkholm.

I første omgang satser KP5 især på beboerne på Aarhus Ø, som udover gourmetrestauranten Ghrelin og Martin Ibs Madmarked ikke har mange steder at gå hen for at socialisere.

KP 5 åbner 1. marts og holder derefter åbent for frokost fredag og lørdag, aftenrestaurant onsdag til lørdag og endelig brunch hver søndag.

Mere liv på Aarhus Ø: Ny restaurant på Kystpromenaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce