Kom med din kandidat til Årets Bernhardt

Sidste år fik træskibshavnen prisen Årets Bernhardt for et godt bymiljø. Foto: Flemming Krogh

Kom med din kandidat til Årets Bernhardt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle kan frem til 29. maj komme med forslag til, hvem der skal have Årets Bernhardt - prisen for et godt bymiljø.

AARHUS: De første forslag til, hvem der skal have bykulturprisen Årets Bernhardt er kommet ind, men der er stadig god tid til at indstille kandidater til prisen, som Foreningen for Bykultur i Aarhus har gjort til en årlig tradition.

Kender du en gade, et gårdrum, en plads, en bygning, et kvarter, en landsby eller noget helt syvende, hvor der er skabt et rigtig godt bymiljø og et fællesskab, så kender du også en mulig vinder af Årets Bernhardt 2019.

Send dit kandidat-forslag senest 29. maj til mosv@stiften.dk med et foto, der viser miljøet og en kort beskrivelse af, hvorfor det er værdifuldt for byen, kvarteret eller landsbyen. Skriv gerne også hvilke borgere, grupper eller foreninger, der har gjort en særlig indsats for at skabe miljøet.

- Prisen skal sætte fokus på, hvad beboerne i Aarhus Kommune oplever som helt særlige steder, der både rummer noget af byens, forstadens eller landsbyens historie, og som samtidig fungerer som et aktivt og inspirerende miljø, siger foreningens formand, arkitekt Bruno Viuf Larsen og fortsætter:

- Eneste krav for at komme i betragtning er, at det ligger i Aarhus Kommune, at projektet er skabt af private ildsjæle, og at miljøet i sin helhed ikke omfatter mere end 500 husstande. Projektet skal kunne betragtes som færdigt eller taget i brug.

Sidste års vinder var Træskibshavnen, mens prisen i 2017 gik til Stationsgadekvarteret i Risskov.

Når alle kandidatforslag er i hus, udvælger bykultur-foreningens bedømmelsesudvalg tre finalister, som præsenteres i Århus Stiftstidende og på stiften.dk, hvor der bliver mulighed for at stemme på, hvem af dem der skal have Årets Bernhardt.

Afstemningen foregår fra 2. til 10. juni.

Når vinderen er fundet, bliver prisen uddelt på vinderens hjemmebane fredag 14. juni med deltagelse af teknisk rådmand Bünyamin Simsek (V).

Prisen består af en fest med øl og pølser - og en designet bænk med Årets Bernhardt indgraveret eller, hvis vinderen foretrækker det, for eksempel et telt til brug for fest og sammenkomster for yderligere at styrke sammenholdet.

Kom med din kandidat til Årets Bernhardt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce