Merlin blev plyndret

Slut. Bad Company reklamerer Merlin med. Nu er det slut med det dårlige selskab. Kunderne har plyndret forretningen, og Expert rykker ind. Merlin-navnet lever dog videre til januar-udsalget er overstået. Foto: Alice Krøger

Merlin blev plyndret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kameraer, elektronik og cd’er blev flået ned fra hylderne, da Merlin holdt ophørsudsalg i Bruuns Galleri og Storcenter Nord.

Islændingene kollapsede, kunderne løb med varerne, og kasseapparatet måtte nøjes med halv pris. I løbet af få timer tirsdag var de to Merlin-forretninger i Århus tømt for godbidder. Kort før lukketid var der hundrede kunder, én ekspedient og stort set ingen varer. Og det er helt efter planen.

»Det er ikke nogen hemmelighed, at Merlin har skrantet i nogen tid, og derfor har sortimentet været langt nede. Nu bliver der ryddet ud, og så kommer der friske varer på hylderne om en uge,« siger kommunikationschef Lone Ryg Olsen fra Elbodan, der gennem Expert-kæden overtager Merlin, efter at kæden mandag anmeldte betalingsstandsning til skifteretten.

Merlin-navnet fortsætter på de to forretninger i Bruuns Galleri og Storcenter Nord, indtil julehandelen og januar-udsalget er overstået. Derefter skifter butikkerne navn og indretning.

De nye forretninger bevarer det bedste fra Merlin, men bliver suppleret med varer fra Experts sortiment.

»Merlin har traditionelt været stærke på underholdning, film og musik, mens Expert er gode til fladskærme, billeder og lyd. Nu kombinerer vi de to ting, og selv om det ser trist ud nu i forretningerne, bliver det godt bagefter,« lover Lone Ryg Olsen.


Væk. Navnet Merlin forsvinder både fra Århus. Tirsdag rev kunderne de sidste varer ned fra hylderne i Bruuns Galleri og Storcenter Nord.
Foto: Alice Krøger
Væk. Navnet Merlin forsvinder både fra Århus. Tirsdag rev kunderne de sidste varer ned fra hylderne i Bruuns Galleri og Storcenter Nord. Foto: Alice Krøger

Merlin blev plyndret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce