Annonce
Sport

6-årige Anton ville ofre sparegrisen for AGF: Så kom der brev fra David Nielsen

Der var overraskelser med i brevet fra AGF's fodboldtræner, David Nielsen. Foto: Stine Hygum

For nogle uger siden sendte 6-årige Anton fra Starup i Sønderjylland et brev til AGF's fodboldtræner, David Nielsen. Her tilbød han at hjælpe både økonomisk og med gode råd til klubbens transferpolitik. Og mandag var der så et helt fantastisk og overraskende svar til Anton.

Annonce

AARHUS: Han er kun seks år gammel, og han kommer fra en lille by i Sønderjylland. Men Anton Ngu Hygum er stolt af at være fan af AGF.

Så stolt, at han næsten altid har AGF-trøje på, når han selv spiller fodbold på banerne i Starup. Så stolt, at han stædigt forsvarer klubben, når hans sønderjyske venner driller ham, og fortæller ham, at han da burde holde med den lokale klub, SønderjyskE.

Og så stolt, at det eneste han ønskede sig, da han fyldte seks år, var en tur på stadion for at se AGF spille.

Og fordi han er så stor fan af klubben, så vil han gøre alt, for at den får succes.

Derfor sendte han i slutningen af august, med få timer til superligaens deadline for spillerkøb, et brev til træneren i AGF, David Nielsen. Anton havde nemlig en række gode råd til hvilke nye spillere, de burde forstærke sig med.

I brevet fortæller Anton, at det ville være en god idé, hvis klubben gik på jagt efter Brøndbyspillerne Kamil Wilczek og Hany Mukhtar. Og ikke nok med det. Han var endda villig til at slagte sin sparegris for at bidrage med hundrede kroner.

6-årige Anton fra Starup tilbød at hjælpe både økonomisk og med gode råd til AGF's indkøb af spillere. Foto: Stine Hygum
Annonce

Isbjørn og sæsonkort

6-årige Anton havde nok ikke regnet med, at David Nielsen ville svare på brevet, men mandag var der alligevel en overraskelse med posten.

AGF's træner, David Nielsen, skriver i et brev, at han er dybt taknemmelig over Antons støtte til klubben, men at det nok er bedre, hvis han bruger sine penge på noget andet. Brøndby er en af AGF's største rivaler, og dem vil David Nielsen helst ikke købe spillere fra.

I brevet roser træneren også Anton for at have et godt fodboldøje, når han netop nævner de to fodboldspillere. Og som en tak for de gode råd og tilbuddet om økonomisk opbakning var der en ekstra overraskelse fra David Nielsen.

Med brevet var der nemlig både en lille udgave af AGF's maskot, isbjørnen Aros, og et sæsonkort til stadion, så han kan komme til Aarhus og se alle klubbens hjemmekampe.

- Anton var lykkelig, da han fik brevet læst højt. Han er jo kæmpefan, og hans far kommer fra Aarhus, så han er næsten indoktrineret, siger Antons mor, Stine Hygum Pedersen.

Anton har både været på stadion i Aarhus, og han har også tidligere mødt både spillerne og den karismatiske træner, David Nielsen. Men nu er der god grund til at tage turen til den østjyske storby endnu oftere.

- Han glæder sig allerede til at komme på stadion igen. Det er næsten det eneste, han snakker om. Han ved alt om klubben, og det betyder helt vildt meget for ham, at de vinder. Og det var også derfor han sendte brevet. Han vil jo gerne have, at AGF er så gode som muligt, siger hun.

Anton Ngu Hygum er stolt af at være fan af AGF. Så stolt, at han drømmer om en dag at spille for klubben. Så stolt, at han altid sover i AGF-sengetøj. Og så stolt, at den eneste sang, han kan finde ud af at synge, er en AGF-sang. Og snart kan han synge den på stadion i Aarhus igen.

Mandag modtog Anton et brev med overraskelser fra fodboldtræner David Nielsen. Foto: Stine Hygum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

AGF

AGF-cheftræner er yderst tilfreds med europæisk lodtrækning: - Vi spiller på hjemmebane, så selvfølgelig er vi favoritter

Aarhus For abonnenter

Da Aarhus blev slået tilbage til start: Coronavirus har taget Smilets By i førergreb

Aarhus

Corona-smitte: Halvdelen af nye tilfælde kommer fra Aarhus

Annonce