Annoncørbetalt indhold

6 budgetvenlige restauranter til studerende i Aarhus

Denne artikel er sponsoreret af Madklubben

Det er de færreste studerende, der har råd til at spise ude hver eneste aften. Ikke desto mindre er det vigtigt, at man sørger for at forkæle sig selv fra tid til anden, også selvom der skal spares, mens man er på SU. Her i artiklen vil du blive præsenteret for seks budgetvenlige restauranter til studerende i Aarhus.

Velsmagende retter til studievenlige priser hos Madklubben Restaurant Madklubben er bestemt en restaurant for studerende, da du her har mulighed for at få serveret tre retter for den nette sum af 225 kroner. Menuen er sammensat af udsøgte og velsmagende retter, som er inspireret af det italienske og franske køkken. Du finder desuden et bredt udvalg af vin på menukortet, og så serverer de flere veganske retter. Der er således ingen tvivl om, at Madklubben er et oplagt valg for studerende.

Er du helt vild med sushi, kan du også besøge A+ Siam Sushi, hvor du kan få sushi ad libitum. For kun 248 kroner kan du spise løs, og på trods af denne lave pris er anretningerne frisklavede og af højeste kvalitet. Du skal dog være opmærksom på, at du skal betale ekstra, såfremt du ikke kan spise op. Det skyldes, at restauranten går meget op i at minimere madspild.

Hos MasVino kan du få delevenlige tapasanretninger Foretrækker du det spanske køkken, og er det især tapas, der tiltaler dig, bør du bestemt besøge MasVino. Her kan du vælge imellem mange forskellige tapasanretninger til studievenlige priser. Samtlige retter kan deles, og du er garanteret velsmagende mad, uanset hvad du vælger. Du skal være opmærksom på, at det kan være en smule svært at finde denne lille, charmerende vinbodega, der er gemt væk i en baggård.

Søger du vellavet mad af høj kvalitet til priser, der er til at betale, skal Sct. Oluf i Mejlgade bestemt også nævnes. Her finder du et spisested med en uformel stemning, hvor maden serveres ved rustikke, gamle træborde. På Sct. Oluf bliver retterne skiftet ud løbende, men der er med garanti noget for enhver smag. Du kan få tre retter for kun 195 kroner og to retter for 175 kroner, hvorfor alle studerende bør kende til Sct. Oluf i Aarhus.

Budgetvenlig mad og hyggelig stemning i Mejlgade Er du i nærheden af Mejlgade, og søger du en restaurant, hvor du kan få et budgetvenligt måltid, er Den Rustikke et populært valg. Den Rustikke ligger på et hjørne i en gul bygning, og her er der altid proppet med gæster, hvilket er med til at bidrage til den gode, hyggelige stemning. Menuen skifter løbende, men du kan altid få tre retter til kun 195 kroner. Priserne på drikkevarer er ligeledes overkommelige på Den Rustikke, hvor du har mulighed for at købe vin for kun 220 kroner per flaske.

Vil du bare gerne have noget hurtigt at spise i uformelle omgivelser, kan du også besøge Aarhus Street Food. Her har du mulighed for at nyde hjemmelavet, frisk mad fra hele verden, og det er derfor et besøg værd for dig, der foretrækker ærlig og autentisk mad. Man skulle tro, at stedet var lavet til studerende, da stort set alle måltider fås til budgetvenlige priser.

Denne artikel er sponsoreret af Madklubben

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.