Annoncørbetalt indhold

6 indretningstips til familieboligen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis man som familie står og skal til at flytte, så venter der så mange projekter forude i forhold til indretningen. For der er stor forskel på om man er alene, par eller har børn med sig når man skal til at indrette på ny. Selvom indretningsprojekter kan være sjove og spændende, så er der mange ting, som der skal tages hensyn til, når der er børn involverede. 


Annonce

Når man skal i gang med at indrette hjemmet, skal der tages hensyn til børnene og deres alder. Har man babyer, eller småbørn så er der jo nogle ting at tænke over i forhold til sikkerheden i hjemmet blandt andet. Det handler ikke kun om, hvad der er pænt i hjemmet, men også hvad der er praktisk.


1. Børnesikrer boligen 

Alt efter, hvor gammelt barnet eller børnene er i husstanden, så er det selvfølgelig vigtigt at børnesikre hjemmet. Det betyder altså, at man lige skal tjekke op på potentielle farer rundt omkring. Man bør eksempelvis have fokus på skarpe kanter, ting der kan falde ned, kommoder, skuffer, vinduer, døre og stikkontakter. Der findes nogle relevante guides at læse igennem, inden man går i gang med dette.


2. Smarte læringsmøbler til barnet 

Det er vigtigt at inkludere barnet i forskellige aktiviteter. For eksempel, når man laver mad. Det er derfor en god idé at anskaffe et læringstårn, så han/hun kan være med i denne aktivitet for eksempel. Du kan med fordel læse meget mere om et læringstårn på parenthood.dk.


3. Plads til leg 

Det er vigtigt, at der er plads til leg og kreativitet for barnet. Et legeværelse, er derfor vigtigt. Også, så både barnet har sin egen plads til udfoldelse, men også at legetøjet for eksempel så vidt muligt bliver der og ikke i hele huset.


4. Pladsen i hjemmet og opbevaring 

Det kan til tider være svært at finde nok med plads i en bolig, hvis man er en familie som bor der. Her gælder det så om at være kreativt og at udnytte den plads, man nu har. Har man plads under sengen/sengene, så kan man eventuelt anskaffe bedrollers, som er kasser med hjul. En flot bænk, med plads til opbevaring er ikke kun stilren, men altså også genial til at have ting og sager i.


5. Et værelse til forældrene 

Som forældre, kan man også have brug for at trække sig i ny og næ. Derfor kan man eventuelt lave et værelse, hvor det altså kun er voksne der må være.


6. Haven 

Er man så heldig at der hører en have til boligen, så er det med at få det bedste ud af denne. For børnene, er der mange sjove og spændende ting man kan lave derude, derfor giver det mening at gøre noget ud af denne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.