Annonce
Navne

Kommunikationschef for Danva fylder 60

Karsten Bjørno, kommunikationschef i Danva og tidligere journalist på Århus Stiftstidende, fylder 60 år tirsdag 4. maj. PR-foto

60 år: Karsten Bjørno, kommunikationschef i Danva i Skanderborg, fylder 60 år tirsdag 4. maj.

Siden 2012 har han som kommunikationschef i Danva, Dansk vand- og spildevandsforening, over for politikere og presse sat fokus på drikkevands- og spildevandsselskabernes vilkår.

Via studier på Det Jyske Musikkonservatorium i 1980’erne var det ellers det klassiske sangunivers, der definerede formidlingen. Men efter endt uddannelse på Danmarks Journalisthøjskole i 1997 blev tonerne skiftet ud med pennen. Senere fulgte uddannelser i henholdsvis strategisk kommunikation og kommunikationsledelse.

Annonce

I de første 15 år af Karsten Bjørnos karriere som journalist var han ansat på Århus Stiftstidende og arbejdede med stofområder inden for politik, kultur, socialområdet, madanmeldelse og retsvæsen. Han har modtaget avisens journalistiske hæderspris, Erik Schmidts Mindelegat.

Privat er det familien, naturen, de daglige løbeture, musik, litteratur og oldboys-fodboldholdet Boreas, der fylder. Fødselaren bor i Viborg, og den runde fødselsdag holder han coronavenligt med sin kæreste, børn, barnebarn og nærmeste familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Ny bødesag er pinlig for AGF: Direktøren må lære at styre temperamentet

Annonce