Annonce
Navne

60 år: Politik og medier løber som en rød tråd gennem karrieren

Annette Juhler Kjær arbejder lige nu som group vice president, public affairs, communication & CSR hos Salling Group. Torsdag 18. februar fylder hun 60 år. Foto: Salling Group
Annonce

60 år: Annette Juhler Kjær, der har titel af "group vice president, public affairs, communication & CSR hos Salling Group, Brabrand, fylder 60 år torsdag 18. februar.

Annette Juhler Kjær startede egentlig med at læse medicin, men begyndte så at arbejde som journalist på bl.a. Dagbladet Vestkysten. Herefter kom hun til DR, hvorfra mange kender hende som nyhedsvært på TV-Avisen, hvor hun også producerede aktualitetsprogrammer.

Efter tre år som koncernkommunikationschef i Danisco vendte hun i 1996 tilbage til skærmen som politisk reporter og vært på TV 2 Nyhederne og senere hos Go’aften Danmark som studievært.

I 2005 blev Annette Juhler Kjær politisk rådgiver for Bendt Bendtsen i Økonomi- og Erhvervsministeriet, og to år senere realiserede hun drømmen om selvstændig virksomhed og etablerede juhlers.com og som partner i Vespa Crabro.

Politik og medier løber som en rød tråd gennem hele Annette Juhler Kjærs karriere og er desuden også hendes store faglige fokus og personlige interesse.

Annonce

På vej til Miljøministeriet

Netop kombinationen og spændingsfeltet mellem politik og medier var også afsættet og fundamentet for hendes selvstændige rådgivningsvirksomhed gennem 11 år med public affairs, strategisk kommunikationsrådgivning og personlig branding som speciale.

Det har også været kernen i hendes nuværende rolle som "group vice president, public affairs, communication & CSR" hos Salling Group. Her har hun i de seneste år været med til at sætte bæredygtighed og ansvarlighed højt på dagsordenen for landets største dagligvarekoncern med over 50.000 medarbejdere i flere lande.

1. marts tiltræder hun i Miljøministeriets departement, hvor hun skal være chef for strategi og kommunikation. En rolle, hvor hun fortsat vil kunne forene sine faglige evner og de personlige interesser på en hjemmebane, hun elsker.

Annette Juhler Kjær bor i indre København sammen med sin mand, Søren Juhler, der er journalist på TV2 Nyhederne. Sammen har de to voksne sønner, Vilhelm og Gustav.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Navne

Jubilæum: 25 år med Tanzania i blodet

Annonce