Annonce
112

60-årig i retten for forsøg på manddrab: Var for syg til at møde op første gang

En 60-årig mand var for psykotisk til at blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag , hvor han blev sigtet for forsøg på manddrab efter at stukket sin samlever med kniv mere end 20 gange. Fredag var han så i stand til at gennemføre grundlovsforhøret. Foto: Axel Schütt/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Natten til tirsdag blev en 60-årig mand anholdt efter at have stukket sin samlever med kniv mere end 20 gange.
Annonce

AARHUS: Natten til tirsdag blev en 60-årig mand anholdt efter at have stukket sin samlever mere end 20 gange i både nakke, skuldre, bryst, ryg og hoved.

Overfaldet skete i parrets lejlighed på Rydevænget i Aarhus V, og det var en beboer i opgangen, der alarmerede politiet, da kvinden søgte tilflugt hos hende.

Derfor kunne politiet kort efter anholde manden i parrets lejlighed. Tirsdag skulle den 60-årige fremstilles og grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab, men på daværende tidspunkt havde en læge vurderet, at man var psykotisk og derfor ikke i stand til at opholde sig andre steder end på en psykiatrisk afdeling, blev han fremstillet in absentia.

Fredag formiddag var den 60-årige mand så i stand til at møde i retten, og derfor blev der afholdt et nyt grundlovsforhør, hvor den 60-årige blev varetægtsfængslet i fire uger i surrogat på psykiatrisk afdeling.

Den 61-årige kvinde blev efter overfaldet kørt til behandling på hospitalet, men var uden for livsfare.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester til rådmand: Træk selv fogedforbud tilbage i plejesag

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

AGF For abonnenter

Bagkanten: Hvem når bolden først? AGF står formmæssigt stærkest inden 'sølvfinale' i Parken

Annonce