Annonce
Alarm 112

62-årig idømt seks års fængsel i større sag om omfattende narkohandel - men er nu forsvundet

Politiet efterlyser en 62-årig mand, der har været involveret i en større sag om narkotikahandel. Han har fået en dom på seks år, men er nu forsvundet. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen

AARHUS: Østjyllands Politi beder efterforskningen om hjælp til at finde 62-årige Henrik Lykke Christensen, der ønskes varetægtsfængslet i en sag om handel med narkotika.

Han blev 26. marts 2021 idømt seks års fængsel for sin rolle i narkosagen. Ifølge politiet stillede Henrik Lykke Christensen sin lejlighed til rådighed for opbevaring og opblanding af amfetamin for nogle af de andre dømte i sagen.

I alt ni mænd blev samlet set idømt 79 års fængsel. De øvrige otte dømte blev efterfølgende varetægtsfængslet, men Henrik Lykke Christensen var ikke til stede ved domsafsigelsen, og det har siden ikke været muligt for politiet at finde frem til hans opholdssted. Han er tilmeldt en adresse i det nordvestlige Aarhus, men her opholder han sig tilsyneladende ikke.

Annonce
Henrik Lykke Christensen efterlyses i forbindelse med en større sag om omfattende handel med narkotika. Foto: Østjyllands Politi

Henrik Lykke Christensen beskrives som:

  • 62 år
  • 175 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Lys i huden
  • Mørk/gråsprængt hår

Henrik Lykke Christensen har anket dommen på seks års fængsel, og anklagemyndigheden ønsker ham anholdt og fremstillet for en dommer med henblik på varetægtsfængsling, indtil ankesagen er afsluttet.

Hvis man har oplysninger om Henrik Lykke Christensen, og hvor han opholder sig, så kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce