Annonce
Navne

75-års-fødselar med rødder i det socialdemokratiske bagland

Kirsten Johannsen, Viby, gennem mange år aktiv i Socialdemokratiet, både lokalt, regionalt og på landsplan, fylder fredag 7. maj 75 år. Arkivfoto: Alex Young Pedersen

75 år: Pensioneret gymnasielektor Kirsten Johannsen, Viby, fylder fredag 7. maj 75 år.

Kirsten Johannsen er født i Flensborg, hvor hun gik i dansk skole og blev student fra Duborg-skolen i 1966. Siden blev hun cand.mag. i dansk og tysk fra Aarhus Universitet og arbejdede herefter som lektor ved Marselisborg Gymnasium fra 1976 til 2008.

Hun er gift med Bjarne Schmidt Nielsen, fhv. kontorchef og socialdemokratisk politiker i Århus Amt og Region Midtjylland.

Annonce

Som han er hun socialdemokrat. Hun har især profileret sig på topplan i Socialdemokratiets kulisser. Både lokalt, regionalt og på landsplan har hun haft mange tillidsposter og var blandt andet formand for Viby Partiforening 1998-2000, formand for socialdemokraterne i Aarhus Amt 2000-2006 og formand for socialdemokraterne i Region Midtjylland 2006-2014, ligesom hun også har været medlem af Socialdemokratiets forretningsudvalg, partibestyrelse og hovedbestyrelse 2000-2014.

Efter et travlt liv nyder hun sin pensionisttid sammen med sin mand, familie og venner, som nyder godt af hendes ukuelig livsvilje og lyse syn på tilværelsen.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Navne

75 år: Hun har altid stået på ofrenes side

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

AGF

AGF henter erfaren forsvarsspiller i OB: - Han rummer en stor ærgerrighed og en stærk vindermentalitet

Annonce