Annonce
Østjylland

80'er fest skal give foder til natteravne

Der er cirka 100 billetter tilbage til fest i Hundslund Hallen, hvor bandet Tennis spiller op til dans. Overskuddet fra festen går ubeskåret til Natteravnene i Odder.
Annonce

Odder: Odder og omegn har de seneste måneder støttet op om en fest, hvis eneste formål - ud over at give alle deltagere en festlig aften - er at samle ind til Odders Natteravne. - 25. januar er vi værter for en kæmpe 80’er fest. Det bliver en slags revival af det gode gamle halbal. Vi har valgt at støtte Natteravnene i Odder, da vi alle føler, det er en værdig organisation, som har meget godt at gøre for vores børn og unge i nattelivet, siger Bibbi Boisen i en pressemeddelelse.

Hun er næstformand i Ladies Circle Odder, som står bag festen. Opbakningen har været helt overvældende. Der er allerede solgt godt 300 billetter.

John Stærmose fra Round Table, der er medarrangører af velgørenhedsfesten, fortæller, at festen er for alle.

- Vi håber på stor opbakning, så vi kan give Natteravnene et ordentligt økonomisk tilskud. Jo flere fra Odder, som støtter op, desto mere får Natteravnene at gøre med. Og for dem, der synes Hundslund Hallen er lidt langt væk, har vi selvfølgelig sørget for bus til og fra festen, så alle kommer sikkert både ud og hjem, udtaler John Stærmose.

Annonce

Bag bardisken

Natteravnene glæder sig til at se så mange som muligt fra Odder og omegn til festen, hvor ravnene er at finde bag bardisken. Der er cirka 100 billetter tilbage til begivenheden, hvor bandet Tennis spiller op til dans. Overskuddet går ubeskåret til Natteravnene i Odder. Billetter kan købes på odderbilletten.dk.

Annonce
Annonce
Aarhus

De unge tager mundbindene til sig

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Krav om mundbind bliver indført i offentlig transport i Aarhus  

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Corona-smitten med ny voldsom stigning i Aarhus: Højeste antal smittede på et døgn

Aarhus For abonnenter

Kampen mod corona er et kapløb med tiden:  - Vi har ikke sovet i timen i arbejdet med at teste

Annonce