Annonce
Østjylland

80'er fest skal give foder til natteravne

Der er cirka 100 billetter tilbage til fest i Hundslund Hallen, hvor bandet Tennis spiller op til dans. Overskuddet fra festen går ubeskåret til Natteravnene i Odder.

Odder: Odder og omegn har de seneste måneder støttet op om en fest, hvis eneste formål - ud over at give alle deltagere en festlig aften - er at samle ind til Odders Natteravne. - 25. januar er vi værter for en kæmpe 80’er fest. Det bliver en slags revival af det gode gamle halbal. Vi har valgt at støtte Natteravnene i Odder, da vi alle føler, det er en værdig organisation, som har meget godt at gøre for vores børn og unge i nattelivet, siger Bibbi Boisen i en pressemeddelelse.

Hun er næstformand i Ladies Circle Odder, som står bag festen. Opbakningen har været helt overvældende. Der er allerede solgt godt 300 billetter.

John Stærmose fra Round Table, der er medarrangører af velgørenhedsfesten, fortæller, at festen er for alle.

- Vi håber på stor opbakning, så vi kan give Natteravnene et ordentligt økonomisk tilskud. Jo flere fra Odder, som støtter op, desto mere får Natteravnene at gøre med. Og for dem, der synes Hundslund Hallen er lidt langt væk, har vi selvfølgelig sørget for bus til og fra festen, så alle kommer sikkert både ud og hjem, udtaler John Stærmose.

Annonce

Bag bardisken

Natteravnene glæder sig til at se så mange som muligt fra Odder og omegn til festen, hvor ravnene er at finde bag bardisken. Der er cirka 100 billetter tilbage til begivenheden, hvor bandet Tennis spiller op til dans. Overskuddet går ubeskåret til Natteravnene i Odder. Billetter kan købes på odderbilletten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

SF's lønloft lugter af misundelse

Skal der været loft på, hvor meget en topchef i en privat virksomhed i Danmark må tjene? Ja, det mener SF, som torsdag aften kom på banen med et forslag, hvor man vil komme uligheden i samfundet til livs ved at diktere, at en topchef maksimalt må tjene 20 gange så meget som virksomhedens lavestlønnede. Diskussionen er væsentlig. Det er den. Uligheden i samfundet er altid relevant at tage fat i og have fokus på, men at tro, at vi kan og skal løse det hele med strammere regler, er ikke ligefrem den mest sympatiske vej at gå. Det hele bliver serveret af SF's Jakob Mark med et citat om, at han ikke forklare, hvorfor der er mennesker, der skal tjene 36 millioner kroner om året. Det er simpelthen for nemt og uden for kontekst at servere et politisk forslag med sådan en tagline. Det svarer til at himle op over, at der er fodboldspillere, der tjener en kvart milliard om året og derfor vil regulere det. Ja, beløbene kan virke absurde, men hvis virksomheden eller fodboldklubben tjener dobbelt så mange penge i dag som for ti år siden, blandt andet fordi topchefen eller fodboldspilleren gør det fremragende, er det så ikke fair, at deres løn også stiger 100 procent, så lønningerne følger med omsætningen? Håbet med SF's forslag er selvfølgelig, at den med den laveste løn kommer tættere på toppen, og derfor udjævner uligheden, men det er forslaget ingen garanti for. Lønloftet kan også betyde, at topchefen blot får mindre i ren løn og dermed betaler mindre til statskassen, for så at få resten af lønnen på den ene eller anden kreative måde.

Annonce