Annonce
112

82-årig jagede indbrudstyve på flugt - en politihund fandt den ene

To mænd måtte tage på benene på nakken, da en 82-årig kvinde opdagede at de slet ikke var de håndværkere, de udgav sig for.

AARHUS: Tirsdag klokken 17.13 fik en 82-årig kvinde besøg af to mænd i sin lejlighed på Dalgas Avenue. De to mænd udgav sig for at være håndværkere og sagde at de skulle kontrollere hendes køleskab.

Mændene havde dog ikke været i lejligheden længe, før kvinde fik mistanke om at de to slet ikke var håndværkere, og derfor gemte sin pung. Da hun så den ene rode rundt i hendes skuffer, råbte hun af mændene og fik skubbet dem ud. Det var dog ikke nok for kvinden, der fulgte efter mændene ud på p-pladsen, hvor hun ringede til politiet, mens mændene tog benene på nakken. Da en hundepatrulje kort efter kom til stedet, kunne hun pege betjentene i retning mod en nærliggende skov, hvor mændene var løbet ind. Her opsnusede en politihund en 53-årig mand, som blev anholdt på stedet og sigtet for forsøg på indbrud.

I den 53-åriges lomme fandt politiet en bilnøgle, som viste sig at passe til en bil, der var parkeret i nærheden. I den fandt de en taske med nogle smykker i, som så ud til at være stjålet, men da der ikke manglede noget i den 82-årige kvindes lejlighed, blev den 53-årige også sigtet for indbrud på et ukendt sted.

Det var dog kun den ene af de to formodede indbrudstyve, som politiet fandt på stedet, og derfor leder de i øjeblikket efter en mand med følgende signalement:

  • Cirka 60 år
  • Cirka 165-170 cm høj, kraftig af bygning.
  • Han talte dansk med accent
  • Iført ”gråmalet gammelmandskasket” og sort vindjakke

Oplysninger kan gives til Østjyllands Politi via tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Skandaleramt omskæringslæge er tilbage i Aarhus: Styrelse kæmper for at stoppe ham

Annonce