Annonce
Alarm 112

82-årig kvinde blev narret til at udlevere dankort og kode

I de seneste to dage er ældre kvinder blevet udsat for tricktyveri, hvor en mand fra 'banken' har hentet deres dankort og efterfølgende hævet penge på kort. Arkivfoto: Liselotte Sabroe

AARHUS: For anden gang indenfor kort tid er en ældre kvinde blevet snydt til at udlevere sit dankort og kode til en mand, der udgav sig for at være fra banken.

Manden ringede torsdag eftermiddag til den 82-årige kvinde fra Aarhus V og overtalte hende til at udlevere kreditkortoplysninger og pinkode. Kort tid efter mødte en mand op på adressen for at hente kvindens dankort, fordi hun skulle have et nyt fra banken.

Kort efter blev der hævet penge på kortet.

Samme dag blev en 75-årig kvinde i Viby udsat for samme trick. Hun nåede dog at opfatte mistanke og tog kontakt til politiet, inden der kom nogen for at hente hendes kort.

Onsdag blev en 88-årig kvinde narret til at aflevere sit dankort til en mand fra 'banken'.

Østjyllands Politi opfordrer særligt ældre borgere til at være ekstra opmærksomme, hvis de bliver ringet op af banken eller andre myndigheder, som beder om kreditkortoplysninger og lignende. En bankmedarbejder vil aldrig bede om pinkode, NemID eller andre lignende personfølsomme oplysninger, og vil ikke møde op for at afhente et kreditkort.

Onsdag blev en 88-årig kvinde narret til at aflevere sit dankort til en mand fra 'banken'.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Opløsning i den ene lejr i fodboldkrigen: Flere klubber trækker sig fra Super League, melder medier

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce