Annonce
Sport

AaB henter Casper Sloth hjem fra Leeds

Casper Sloth fortsætter karrieren i AaB efter et mislykket ophold på to år i engelske Leeds.

Aalborg. Den tidligere landsholdsspiller Casper Sloth vender tilbage til dansk fodbold, hvor han i de kommende tre sæsoner skal repræsentere AaB.

Annonce

Den 24-årige midtbanespiller skiftede for to år siden til engelske Leeds, hvor han aldrig fik den store succes.

I AaB har sportsdirektør Allan Gaarde store forventninger til klubbens nyindkøb.

- Af forskellige årsager har Casper Sloth - ligesom i øvrigt flere andre danske spillere - ikke opnået den sportslige succes i udlandet, som han havde håbet og troet på, siger Gaarde til AaB's hjemmeside.

- I Alka Superligaen kender vi imidlertid Caspers kreative kvaliteter. Hen over tre-fire sæsoner beviste han sig i Aarhus, og han kommer nu til AaB som en sulten spiller og med en perfekt alder, vurderer sportsdirektøren.

Nu handler det for AaB om at gøre Casper Sloth til en profil igen.

- I fællesskab skal vi både for AaB, holdet og Caspers egen skyld have udviklet Caspers kompetencer endnu mere.

- Vi ser ham umiddelbart bidrage på den centrale midtbane, men i vores spilsystem også på kanten, hvor hans visioner og drev med bolden også vil kunne komme til sin ret, siger Allan Gaarde.

På to år i engelsk fodbold nåede Casper Sloth blot at spille 14 officielle kampe for Leeds, der spiller i The Championship. Selv vurderer Sloth, at han er blevet en bedre spiller siden tiden i AGF.

- Jeg mener, at jeg i dag er en mere komplet spiller, end da jeg rejste til England, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i AaB, siger han.

Casper Sloth er noteret for otte landskampe for Danmark. Han spillede sin seneste kamp for landsholdet mod England på Wembley i 2014.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce