x
Annonce
AGF

AaB-koryfæer klappet fra banen i Aarhus: 'Ufatteligt rørende'

Sidste dag med kliken. Efter 17 år som superligaspiller takkede Rasmus Würtz af på Aarhus Stadion. Det skete med klapsalver fra AGFs fans. Bror Blume, tv, gik dog til AaBeren i hans afskedskamp. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Fodboldfans får tit på puklen for deres opførsel. De to AaBere, Kasper Risgård og Rasmus Würtz, storroser AGFs fans, som klappede fodboldpensionisterne fra banen.

AARHUS: AaB'erne Kasper Risgård og Rasmus Würtz blev, da de søndag spillede deres sidste prof-kamp for den nordjyske klub, klappet fra Ceres Arena af AGFs fans. Nu kvitterer begge fodboldpensionister med en buket storroser til de hvide fans - og en stor tak.

Det er ikke altid let at skulle afslutte et langt kapital i ens egen personlige historie. Heller ikke for to professionelle fodboldspillere, der ellers altid har været kendt som de hårdere nysere. Derfor var AaB'erne taknemmelige for den gestus, AGFs fans viste søndag.

- Tillykke til AGF med sejren. Fortjent I gik videre. Men jeg skylder en stor tak for jeres markering af både Risgårds og mit karrierestop! Stort også at blive anerkendt af modstanderfans. Det har altid været fedt at spille mod jer, så tak for kampene, skrev Rasmus Würtz på Twitter efter AGFs 2-0 sejr.

Rasmus Würtz er noteret for 487 kampe for AaB, mens Kasper Risgård opnåede 348 kampe for aalborgenserne, inden de sluttede deres karrierer søndag. Efter opgøret klappede de mange fans i hvide trøjer af Rasmus Würtz, mens Kasper Risgård blev klappet af banen i Aarhus, da han blev skiftet ud i opgøret.

- Jeg er ufattelig taknemmelig for den afsked, AGF-supporterne gav mig. Tænk, at alle rejste sig op og klappede. Det havde jeg i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, ville ske, da jeg jo hernede i Aarhus i mange år har været en af fjenderne. Det var virkelig rørende, siger Kasper Risgård til dagbladet B.T.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce