Annonce
AGF

AaB-koryfæer klappet fra banen i Aarhus: 'Ufatteligt rørende'

Sidste dag med kliken. Efter 17 år som superligaspiller takkede Rasmus Würtz af på Aarhus Stadion. Det skete med klapsalver fra AGFs fans. Bror Blume, tv, gik dog til AaBeren i hans afskedskamp. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Fodboldfans får tit på puklen for deres opførsel. De to AaBere, Kasper Risgård og Rasmus Würtz, storroser AGFs fans, som klappede fodboldpensionisterne fra banen.

AARHUS: AaB'erne Kasper Risgård og Rasmus Würtz blev, da de søndag spillede deres sidste prof-kamp for den nordjyske klub, klappet fra Ceres Arena af AGFs fans. Nu kvitterer begge fodboldpensionister med en buket storroser til de hvide fans - og en stor tak.

Det er ikke altid let at skulle afslutte et langt kapital i ens egen personlige historie. Heller ikke for to professionelle fodboldspillere, der ellers altid har været kendt som de hårdere nysere. Derfor var AaB'erne taknemmelige for den gestus, AGFs fans viste søndag.

- Tillykke til AGF med sejren. Fortjent I gik videre. Men jeg skylder en stor tak for jeres markering af både Risgårds og mit karrierestop! Stort også at blive anerkendt af modstanderfans. Det har altid været fedt at spille mod jer, så tak for kampene, skrev Rasmus Würtz på Twitter efter AGFs 2-0 sejr.

Rasmus Würtz er noteret for 487 kampe for AaB, mens Kasper Risgård opnåede 348 kampe for aalborgenserne, inden de sluttede deres karrierer søndag. Efter opgøret klappede de mange fans i hvide trøjer af Rasmus Würtz, mens Kasper Risgård blev klappet af banen i Aarhus, da han blev skiftet ud i opgøret.

- Jeg er ufattelig taknemmelig for den afsked, AGF-supporterne gav mig. Tænk, at alle rejste sig op og klappede. Det havde jeg i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, ville ske, da jeg jo hernede i Aarhus i mange år har været en af fjenderne. Det var virkelig rørende, siger Kasper Risgård til dagbladet B.T.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Corona og masker

112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce