Annonce
Sport

AaB sender angriber på lejeophold i Vendsyssel

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vendsyssel FF forstærker offensiven med det 20-årige angrebstalent Wessam Abou Ali, der udlejes fra AaB.

AaB har fredag udlejet angriberen Wessam Abou Ali til Vendsyssel FF, som spiller i den næstbedste fodboldrække. Lejeaftalen løber for resten af året.

AaB-sportsdirektør Allan Gaarde vurderer, at det vil være bedst for angriberens udvikling.

- Wessams potentiale er indiskutabelt, men i øjeblikket har vi stor konkurrence om de offensive pladser, og Wessam har brug for fast spilletid for at fortsætte sin udvikling.

- Derfor er dette en glimrende mulighed for, at han kan få mange minutter i benene, siger Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

Vendsyssel ligger efter de første fem spillerunder på 12.-pladsen med tre point. Lørdag spiller holdet på udebane mod Næstved Boldklub.

- Jeg ser frem til at få mere spilletid på et godt niveau, så jeg kan udvikle mig som spiller og vende styrket tilbage til AaB efter nytår, siger Wessam Abou Ali.

20-årige Wessam Abou Ali har hidtil optrådt 31 gange for AaB og scoret fire mål, mens det er blevet til otte officielle ungdomslandskampe for Danmark.

Vendsyssel-sportsdirektør Ole Nielsen glæder sig over tilgangen.

- Vi har fulgt ham i en lang periode i AaB og har set en talentfuld angriber, som har haft et behov for mere spilletid.

- Med den spillestil, han har, hvor han har fart og kan udfordre, tror vi meget på, at han kan bidrage i vores offensiv.

- Så vi glæder os rigtig meget og tror, det kan blive rigtig godt for begge parter, siger Ole Nielsen til Vendsyssels hjemmeside.

Wessam Abou Alis kontrakt med AaB løber frem til udgangen af 2021.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce